Cavo посреща световния музикален елит

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9991107 www.24chasa.bg

Артисти от цял свят стават посланици на Cavo философията

За първи път в България отвори врати ексклузивен морски ресторант, който е еталон за световни стандарти и новаторство. Замислен като образец на най-отличаващите се места за забавление в Сен Тропе, Миконос и Ибиза - Cavo има амбицията да наложи преживяване от ново поколение.

Той превръща храненето в изкуство, което впечатлява, а своите посетители в ценители на красивото. Разположен сред живописния пейзаж на плаж Смокиня, Cavo прелива всеки детайл, за да ни доближи до природата. Неговата философия е ярко да контрастира на обикновеното, баналното и компромисното. Затова спомага и отличителният дизайн от естествени тонове и материали, които се сливат с природата.

Като продължение на своята философия Cavo ще предложи на гостите си и музика, която разказва истории. Музикални "ритуали" на основната на етно елементи допълват усещането за абсолютно безвремие на плажа.

От тази събота (17 юни) стартира и едно различно преживяване носещо името Cavo World Artists – инициатива, която ще доведе в България интернационални артисти със световен принос към DJ музиката. Първият от тях е французинът Joris de CA. Само за 7 години той се превръща в истински новатор на плажната френска култура, а усетът му към необикновеното го издига до Resident DJ на един от най-луксозните клубове – Bagatelle. Пристигането му в България е истинско постижение, с оглед на факта че днес Joris de CA е един от най-заетите международни артисти, а графикът му е пълен за месеци напред. Същевременно обаче това е и признание, че у нас има ресторант и морски клуб, който е на световно ниво. 

Седмица по-късно, отново в събота (24.07) Cavo ще бъде домакин на още по-голяма звезда от света на етно музиката – Hot Oasis.

Датата 31.07 е резервирана на любимците на българската клубна сцена Consoul Trainin & Duo Violins. Създателят на Take me to infinity и Obssesion е подготвил ексклузивен сет за ценителите на плажната култура. Псевдонимът му всъщност е съкращение на фразата: "Всичко, което усещаш в душата си, идва от звуците на DJ пулта“, което е своеобразна интерпретация и на Cavo философията.