
Днес рожден ден празнува главният редактор на “24 часа” Борислав Зюмбюлев. Наскоро той издаде “Златна книга на българската дребнобуржоазната кухня”. Книга с непознати рецепти и много информация. Тайните в приготвянето на вкусна българска храна и триковете в традиционните семейни кухни са пред вас. Да ви е сладко!
Работата със Зюмбюлев е песен, но всеки в редакцията знае, че той не обича фалшивите ноти. Не повишава тон, защото аргументите и доказателствата му са винаги достатъчни. Чувството му за хумор е английско, защото няма по-добър пример, с който да го сравним. Спокойствието му е олимпийско, което повдига качеството на вестника. Коментарите му винаги са с нестандартни гледни точки. Ако депутатите ги четяха редовно, щяха да са поне с една идея по-умни. Зюмбюлев не само показва проблема, но и начините, чрез които той може да бъде решен.
За многая лета, Боре, и наздраве!