
От Работилничка за сладки моменти вярваме, че стават чудеса не само по Коледа
Добре дошъл, декември. Всички те обичаме. Най-сладкият и уютен месец започва. Поръсен с магия, пудра захар и портокалови кори. Изпращаме годината с шампанско, облекчение и голямо коледно печене.
От Работилничка за сладки моменти вярваме, че стават чудеса не само по Коледа, защото сами си ги създаваме. Чакаме декември месец с трепет, защото тогава дори по-обикновените ни поръчки стават вълшебни. В ателието ни се пекат бисквитки и се лее шоколад от ранни зори и никой не брои калории. Всяка поръчка бива изпечена и украсена с обич и истински продукти, грижливо опакована с панделка и става част от вашите най-мили празници. Лични или корпоративни, не се страхуваме да ни предизвикват.
Шеста поредна Коледа ще правим уникални торти и сладкиши с предварителна поръчка и нямаме търпение да бъдем ваши гости с десертите си. В Работилничката се използват естествени продукти и собствени рецепти. Готови смеси, платки и стабилизатори не са прекрачвали прага ни и няма да го направят. И когато ни поръчат сладолед с уиски, слагаме истинско такова. И то много. Курабийките ни са издържали качествения тест на времето и няма човек, който да не е влюбен в маслените ни бискитки с тиква и шоколад, шоколадовите меденки с ром и линцери с портокалов конфитюр. А тортите... тях ще оставим сами да говорят за себе си. Те имат собствен стил и винаги можете да го разпознаете. Искаме да сме скромни, но ни е трудно, при положение, че бонбоните ни с греяно вино са едно от най-приказните неща, които правим през декември.
Бяхме първите, които забъркваха сладолед с малиново вино в България за известна марка и продължаваме традицията, но с червено мерло, екслузивна партида само за Коледа.
Можете да ни намерите в социалните мрежи като "Работилничка за сладки моменти", на сайта rabotilnichkata.com, или просто последвайте аромата на коледни сладки по улица Одрин до номер 158.