
След първоначалния огромен интерес на книжния пазар е второ, допълнено издание на "Златна книга на българската дребнобуржоазна кухня" (от Книгоиздателска къща „Труд"). В него освен старите фамилни рецепти от тефтерите на семейството му авторът е добавил и няколко световни гастро диаманта, които е открил на необичайни места като монголската степ и долната част на Манхатън. И около които има много забавни истории, преживени от него или част от световната поп култура. „Всъщност навсякъде по света има хубава храна, ако се измъкнеш от клишето. – пише Борислав Зюмбюлев. – Затова ще ви разкажа първо за някои много интересни блюда от най-странните места, които нямат славата на кулинарни дестинации, но са интересни сами по себе си – САЩ, Монголия и Румъния".
Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.