Психотерапевтът Станислава Азова - Ава: Трябва гласът ни да бъде чут в Европа, затова ще гласувам

Тя е лицензиран консултант по позитивна психотерапия и притежава магистърски степени в областта на артистични и психо-социални практики и психодрама. Освен това е квалифициран фасилитатор в системата на интегрални констелации. Завършва образованието си в съвместната програма на Българското общество по групова анализа и психоанализа с Виенския университет "Зигмунд Фройд", където получава степен на психоаналитик и групов аналитик.

Преди да влезе във водите на психологията, Азова завършва музикалната академия “Проф. Панчо Владигеров” в София с класическо пиано и глас. През 2004 г. печели наградата за най-добра изпълнителка на ТВ ММ. Година след това подписва договор с “Юнивърсъл мюзик” - Франция, за сингъла Make Me High, който влиза в топ 10 на европейските денсчартове за най-слушаните песни. Майчинството слага край на музикалната ѝ кариера и тя открива психологията.

В подкаста “ТREND Европа Успява” Станислава споделя, че ще гласува на европейските избори, защото дълбокото й убеждение е, че ние трябва да бъдем отговорни. “Има много голямо значение как България се позиционира в света и как ние позиционираме себе си и икономически, и стратегически, политически и културно. Нашето място е важно и специално за нещо по-голямо. Ние сами по себе си сме малки, но когато влезем в един съюз на много държави, се чувстваме по-влиятелни”, категорична е Азова.

Чуй разговора със Станислава Азова-Ава в подкаста “TREND Европа Успява”.

Автор на статията

24 часа


Споделете статията

Четете още