
Учени също ще дискутират по кулинарната тема, докато навън димят 8 скари
Утре, 15 февруари, събота, в Станционната градина на Стара Загора от 11 до 20 часа ще се проведе първият в страната Празник на свинските уши. Яденето, някои го наричат деликатес, е традиционно за Южна България - от Бургас до Пловдив, но без съмнение центърът му е Стара Загора. В града няма ресторант, който да не го е включил в менюто си, свински уши се предлагат и във всички търговски вериги, в които има топла витрина. Могат да се купят и замразени за приготвяне вкъщи.
Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.