
“Чувал съм да казват за мен: “Що не си гледа пеенето, ами се занимава с бостани? Пеенето ми е кефът. А това, другото - работа.”
Милко Калайджиев обяснява как успява да се справи с толкова много дини под една мищница. “Аз работата не съм я спирал. Вчера съм бил на язовира. Водата трябва да се вдигне над 10 градуса, за да се храни рибата. Съвсем скоро хвърля хайвер. Тя излиза на плиткото и е като ударена в главата. Имам си човек, който се занимава само с това нещо. Той казва: “Милко, трябва ми жито, или бял амур, толстолоб, аз купувам. Казва се Вельо и е голям експерт по рибата. Две години го държа язовира, и още не съм пускал рибари.”
Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.