
Деликатесът не стигна за всички, организаторите вече мислят за второ издание на празника догодина
Тон и половина печени на скара свински уши изядоха гостите на първия Празник на този деликатес в Стара Загора в събота, обобщиха днес организаторите от народно читалище "Св. Климент Охридски". По най-общи сметки, поне 10 хиляди души посетиха фестивала, и ушите, които тук наричат "старозагорски калмари", не стигнаха за всички желаещи да похапнат от тях. Независимо, че се предлагаха на сравнително високи цени - в един момент и по 10 лева за 200 грама, което е два пъти по-скъпо от цените от топлите витрини на някои магазини в града.
Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.