НА ЖИВО: Пленарно заседание на депутатите от 49-ото НС

Видео Подкаст image/svg+xml

Теодора Духовникова - една от жените, които променят

Една от най-обичаните и харизматични български актриси - Теодора Духовникова, стана част от новия проект на Mila.bg и "24 часа" - "Жените, които променят". Луксозното издание вече е на пазара и побира на 300 страниците историите на едни от най-успелите български жени.

Ето какво написа Теодора в своя фейсбук по повод излизането на изданието: 

"Сред актьорите си имаме една такава приказка- като дойде лятото, не бива да се играе! Така си е - юни не е за театър. Юни е да превъртиш по десет любимите си софийски улици, да бръмчат мотори, да шушкаш едни много ваши си и много важни и смешни работи с приятели, да кихаш от това, дето пръскат цъфналите дървета, и да чакаш да дойде морето. Това е юни. Обикновено тегав месец за театър. Но пък днес имахме последно Лисичета за сезона и беше толкова пълна залата и беше толкова хубаво, като че да не е юни навън..?

И после получих това - почти 300 страници прекрасни интервюта от страхотни жени! Слава Богу, почти няма актриси и певици (само малко). И аз съм там, но по-интересни са тези, за които не четем всеки път и не им знаем всичкото им. Поетеси, бизнес дами, сценаристки, лекарки, галеристки, банкерки, лекоатлетки... А най-интересното е, че въпросите са зададени не от журналисти (пак слава Богу), а от момичета между 14 и 24 години .

Изобщо - разкош.

Ако ви попадне това издание -

препоръчвам с две ръце!

Щастлив Юни,

щастливо лято."

Автор на статията


Споделете статията

Четете още