Непоклатимият съюз - футболът и бирата

https://www.24chasa.bg/projects/article/10051652 www.24chasa.bg

Научи как именно той може да ти спечели 1 от 140 телевизора LG

За много българи гледането на определени спортове и насладата от кехлибареното питие изглежда вървят ръка за ръка и са възможност за приятна почивка. А вие гледането на кой спорт свързвате най-много с консумацията на бира? Този въпрос зададохме и на читателите на „24 часа“ в първия бирен референдум у нас. Резултатът категорично сочи, че това е футболът, защото над 92% от участниците в анкетата посочват него пред останалите опции за отговор като волейбол, баскетбол и тенис.

Футболът, който е сред най-обичаните игри у нас, е изградил почти непоклатима връзка с една от любимите напитки – бирата. Удоволствието от гледането на футболен мач може само да се увеличи, ако на масата пред нас има студена халба с бира Каменица. Кехлибарената напитка, както и футболът са обичани страстно от много хора и е съвсем естествено да се обединят. А подобен съюз освен малко почивка в края на дългия ден,

може да ти донесе приятни награди.

Искаш ли да ги спечелиш? Ако отговорът ти е да, можеш да се включиш в лятната промоция на Каменица. Тя е приготвила за теб над 600 хил. награди. За да участваш трябва да попаднеш на един от символите „халба“ или „отварачка“ в промо опаковките на Каменица, обозначени с червен етикет с текст „Бъди готов да спечелиш“. Ако не откриеш такъв символ, а попаднеш на код, то вече имаш възможност да спечелиш един от 140 телевизора LG. Събери 15 кода, регистрирай ги на www.kamenitzapromo.bg, за да се включиш в томболата за един от тях.

Повече информация, както и официалните правила ще намериш публикувани на официалната страница във Фейсбук. Последвай ни там, за да следиш всички новости и побързай да участваш в промоцията.

Спортът и бирата, които са част от ежедневния живот на милиони хора, успяват да изградят стабилна връзка, която се превръща в страст и има

потенциал да се трансформира в нещо впечатляващо и стойностно.

Това е успял да направи един колекционер в Бразилия, който е натрупал завидно количество брандирани бутилки и кенчета от различни футболни първенства по целия свят. Неговата колекция не подминава и нашата страна. Това е 38-годишният Тиаго Пулзато от Сао Пауло, който колекционира бири от 1993 г. Вдъхновен е от баща си, който му носи бира след пътуване до Европа през 1989 г. Бразилецът превръща дома си в светилище на футбола и бирата, като по този начин иска да отдаде почит на националните отбори и футболните клубове. В колекцията му гордо стоят и кенчета на българската Каменица – поставени редом до имената на световно известни бири и футболни клубове, превърнали се в легенди. По този начин един бразилец оценил пивоварната култура на България, ни дава повод за малко гордост, а най-вече за голяма наздравица!

За да научите още любопитни факти за бирата, следете материалите ни в 24 час и не пропускайте да гласувате в първия бирен референдум, като отговорите на следващия въпрос в анкетата.

Дайте своя отговор на актуалната анкета тук.