Борислав Гуцанов кани депутати да се обединят около приоритетите за Варна

https://www.24chasa.bg/region/article/10049841 www.24chasa.bg

Народният представител от „БСП за България“ и градски лидер на левицата във Варна Борислав Гуцанов отправи официална покана до партиите и коалициите, получили доверието на над 1% от варненци на последните избори за парламент, за обсъждане на приоритетните проекти за Варна и региона, съобщават от пресцетъра на левицата в морския град. 

Очакванията на народния представител са на една маса, заедно с „БСП за България“, да седнат представителите на ПП „Има такъв народ“, коалиция „ГЕРБ-СДС“, „Демократична България“, Движението за права и свободи, „Изправи се БГ! Ние идваме!“, Партия „Възраждане“, Гражданска платформа „Българско лято“, „Български патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“.

„По време на предизборната кампания всеки от участниците в нея обявяваше партийни и лични приоритети за развитието на Варна, региона и страната. Убеден съм, че всички представени и непредставени в парламента политически партии, организации, кандидати за народни представители – успели да реализират мандат или не, като разумни и отговорни хора, можем да седнем на една маса. Заедно. И да се обединим около най-важните, най-спешните и с най-голям икономически и социален ефект проекти за Варна и региона“, се казва в поканата на Борислав Гуцанов до партиите и коалициите с над 1% доверие от жителите на област Варна.

Предложението е дискусията за важните проекти за Варна да се състои на 9 август, от 14 часа в зала „Пресцентър“ на Фестивален и конгресен център.