Шофьори предизвикат пътни инциденти, блъскат огради и пешеходци

https://www.24chasa.bg/novini/article/10051141 www.24chasa.bg
Снимка: Архив

Три катастрофи са станали в Добричка област само за ден – по вина на водачите на автомобили. На 3 август, около 06,40 ч.са е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно произшествие в района на село Карапелит.

На място е установено, че лек автомобил Опел“, управляван от 20-годишен мъж, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над превозното средство, напуска пътното платно и се блъска последователно в ограда и крайпътно дърво. Водачът е с натъртвания, от болницата е освободен за домашно лечение.. На 3 август, около 21,15 ч.става пътен инцидент на кръстовището на бул. „Добруджа“ и ул. „Отец Паисий“ в град Добрич.

Лек автомобил „Ауди“, управляван от 26-годишна жена, не пропуска движещия се по път с предимство лек автомобил „Дачиа“ и допуска инцидента. Пострадала е 28-годишна жена, возеща се в „Ауди-то“. Тя е настанена в болницата в Добрич с болки в коремната област. Пак на на 3 август, около 20,23 ч.а е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно произшествие по ул. „Христо Ботев“ в град Добрич. Лек автомобил „БМВ“, управляван от 19-годишен мъж, блъска пресичащ пътното платно мъж на 46-години. Пешеходецът е с фрактура на крака, освободен е за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.