Млад мъж от Чипровци се нуждае от средства за лечение в Москва

https://www.24chasa.bg/region/article/10116973 www.24chasa.bg
Ивелин Иванов

Ивелин Иванов е на 27 години и е с диагноза "Множествена склероза". Той може да бъде лекуван в болница "Пирогов" в руската столица, срещу сумата от 45 000 евро, която е непосилна за неговото семейство. Само преди два месеца е била сватбата на момчето, което въпреки признаците на болестта е проявило стоицизъм. Гостите и приятелите подарили много обич и състрадaние на младоженеца.

Ето какво написа самият той:

"Здравейте, приятели! Казвам се Ивелин и съм на 27 години от Чипровци. От 2017г. имам поставена диагноза "Множествена склероза". Това е автоимунно заболяване, което засяга централната нервна система и неминуемо води до трайно обездвижване. В продължение на последните 4 години, съм опитвал различни начини, но състоянието ми първоначално постепенно, а след това ускорено, се влошава и до днес.

Въпреки всички положени усилия от моя страна и от страна на различни специалисти, състоянието ми не се подобрява.

В неспирния процес на проучване за най-различни варианти за лечение на болестта в страната и чужбина, открих клиника "Пирогов" в Москва /Русия/, където провеждат терапия посредством химиотерапия и присаждане на стволови клетки. Статистиката сочи, че при 90-95% от пациентите, подложили се на това лечение през последните 10 години, прогресът на болестта е спрян. За да бъде ефикасно то обаче, е жизненоважно да бъде проведено възможно най-скоро. Имам насрочена дата за месец май 2022г. и се надявам, че ще мога да се подложа на лечението.

Сумата, необходима за провеждането на това лечение, е на стойност 45 000 евро. Аз и моето семейство имаме нужда от Вашата помощ. Затова отправям апел към Вас и се надявам да ми помогнете да сбъдна мечтата си и да получа шанс за по-добър начин на живот. Да мога да се движа свободно, да се разхождам без затруднения, да мога да продължа живота си пълноценно, без да изпитвам трудности."

Банкова сметка: BG67UNCR70001524501498 Ивелин Ангелов Иванов