С мекици и кафе Петков и Василев събират подписи в Пловдив (обновена, снимки)

https://www.24chasa.bg/region/article/10207592 www.24chasa.bg
Кирил Петков и Асен Василев. СНИМКА: Велислав Николов

Подписи сред пловдивчани за явяването на парламентарните избори на 14 ноември ще събират  в града утре Кирил Петков и Асен Василев. Те ще бъдат в заведението на главната улица "Мекица и кафе", гласи съобщение в профила на "Продължаваме промяната".

"Приятели, имаме нужда от вашата помощ, за да се явим на предстоящите парламентарни избори. Заповядайте на място да се запознаете с нас и с нашия екип и да ни кажете в каква България искате да живеем - ще го постигнем заедно! Поздрави, Кирил и Асен", гласи съобщението им. Изрично е посочено мястото, където се предлагат мекици и кафе.
При обявяване на новата им формация "Продължаваме промяната" миналата седмица те приканиха присъстващите да се подкрепят с мекици и кафе, припомнят паметливи.

От мекичарницата в Пловдив потвърдиха, че утре между 16 и 19 часа, когато Петков и Василев са там, заведението ще бъде затворено за клиенти. "Ще се допускат само гости на събитието и ще им предлагаме мекици с кафе", каза продавачка. От ценоразписа става ясно, че 6 мини мекици с пудра захар струват 3,20 лева.
Според сладкари това е най-евтиният продукт. "Какво има в него - единствено вода и брашно. И мазнина, в която се пържат", обясниха от съседна баничарница.