Мъж от Лом арестуван два пъти за два часа за различни провинения

https://www.24chasa.bg/region/article/10254725 www.24chasa.bg

Мъж на 42 години от Лом е бил арестуван два пъти в интервал от два часа време, след като карал автомобил без книжка, а след това откраднал регистрационни табели от патрулен полицейски автомобил, съобщиха от ОД на МВР в Монтана.

Към 18 часа снощи нарушителят карал с бясна скорост по улица "Цветко Павлов" в Лом, направил катастрофа и бил арестуван от полицията. След като бил доведен в Районното управление на МВР в Лом и му били съставени три акта за нарушения на Закона за движение по пътищата, а табелите на колата му били свалени, към 20 часа той бил освободен и си тръгнал, предаде БТА.

На излизане от Районното управление мъжът успял да отвори паркирана пред него полицейска кола "Киа Сийд" и отнесъл от нея регистрационните табели на своята кола. Кражбата била забелязана от дежурен полицай при входа на управлението, който го преследвал около 200 метра и го настигнал недалеч от сградата на полицията. Нарушителят е задържан повторно, този път за 24 часа, а срещу него е образувано досъдебно производство, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.