Пак инцидент с паяк в Пловдив - събори дърво върху автомобили (снимка)

https://www.24chasa.bg/region/article/10264412 www.24chasa.bg
Събореното дърво от паяка буквално се е стоварило върху спрени коли. СНИМКА: I see you KAT Пловдив.

Паяк на общинско предприятие "Паркиране и репатриране" бутна дърво върху автомобили в Пловдив. За това съобщи Нико Матев в групата I see you KAT Пловдив. Инцидентът е станал тази сутрин на ул. "Георги Измирлиев". На публикуваната  снимка се вижда как подемната машина е вдигнала паркирана бяла кола. До нея пък е пречупено дърво, което е закрило автомобилите, върху които се е стоварило. Тепърва ще се изясняват щетите от инцидента.

Последваха гневни коментари в мрежите: "Нали сте големи тарикати сега ще плащате" и "Даже и заплати не трябва да вземате".

Това е вторият подобен инцидент в Пловдив. На 4 октомври  паяк  изпусна скъп автомобил, докато го вдигаше в центъра на Пловдив. Това  стана преди обяд на улиците "Янко Сакъзов" и "Елиазер Калев". Подемната машина е поела аудито, което спряло неправилно, но при вдигането му се счупили носещите подпори на паяка.  Бил изпратена и втора подемна машина да помага. Самият автомобил е претърпял сериозни щети.

От "Паркиране и репатриране" се извиниха на собственика и заявиха, че ще купуват нови паяци, тъй като сегашните били амортизирани.