Върнаха Ангел Стоев като областен управител на Пловдив

https://www.24chasa.bg/region/article/10312441 www.24chasa.bg
Ангел Стоев.

След като вчера беше освободен с правителствено решение, Ангел Стоев днес е върнат начело на областната управа в Пловдив. Това става ясно от съобщение на ведомството на площад "Никола Мушанов" 1.

Източници от правителството обясниха, че освобождаването на Стоев вчера било "прибързано действие". И по тази причина е било коригирано.
Определената вчера за временно изпълняваща длъжността Даниела Николова-Кършева, остава като зам.-областен. През целия ден вчера Стоев не пожела да вдигне телефона си, нито направи изявление. Той е бивш шеф на ДАНС. Вестта за освобождаването му хвърли в смут червени активисти. "Той беше определен да помага в кампанията на Румен Радев в Пловдив и областта", обясниха вчера социалисти.
"Вярно е, възстановен е на поста", казаха пред "24 часа" фактори от БСП в Пловдив.
Според съобщението на областната управа основни приоритети в работата Стоев и екипа му щели да са подготовка и произвеждане на честни и прозрачни избори за президент и вицепрезидент и за Народно събрание.
В последвало второ съобщение от областната управа се казва, че Стоев свиква областния оперативен щаб утре по повод усложнената епидемична обстановка.