Инж. Добромир Добрев се срещна с горнооряховските медалисти от 2021 г.

https://www.24chasa.bg/region/article/10486832 www.24chasa.bg
Призьорите си направиха обща снимка с кмета Добромир Добрев Снимка: Община Горна Оряховица

Кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев се срещна с медалисти и призьори от републикански, европейски, балкански и световни първенства и турнири. 

Инж. Добромир Добрев приветства изявените спортисти и техните треньори по канадска борба, бокс, акробатика, хандбал, борба, таекуондо. Всички те имаха много успешна спортна година, през която завоюваха десетки медали.

"Колко е хубаво, когато залата е пълна с шампиони. Благодаря на вас и вашите треньори за положения труд и постигнатите успехи, с които прославяте името на Горна Оряховица, особено през годината, в която сме Европейски град на спорта. Не спирайте своя устрем и желание за още победи. Общината ще продължава да бъде до вас и да ви помагаме, а спортът ще продължи да бъде един от приоритетите на ръководството", обърна се към спортистите инж. Добрев.

Каквито и трудности да имаше през тази година, 2021-а е една от много успешните в спорта. Надявам се, че 2022 г. ще бъде още по-добра, ковид кризата ще отмине и успехите ви ще бъдат още повече, каза още градоначалникът.