Кмет полетя с балони над "Тракия", устрои невиждана атракция за жителите на пловдивския квартал

https://www.24chasa.bg/region/article/5788935 www.24chasa.bg
Костадин Димитров пръв се качи на балона и даде кураж на хората от квартала да полетят.

Жители на пловдивския район "Тракия" се редиха на опашка, за да летят с балони и да се дивят на гледките отгоре. Това стана при откриване на тържествата в квартала, които се правят за пета поредна година. Кметът Костадин Димитров се качи пръв и така даде кураж на останалите мераклии да полетят. "Гледката е невероятна, виждат се промените в района, извършени през последните години. Погледнах благоустроените кръгови кръстовища, които трябва да се обезопасят с повдигнати пешеходни пътеки", заяви Димитров след полета.
С много песни, танци и музика "Тракия" празнува. Според Димитров така хората от квартала се чувстват значими. Тържествата стартираха с откриването на архитектурния фестивал, който т.г. отделя специално внимание на този район. "Гордеем се с направеното в "Тракия" и благодарим за това на Костадин Димитров", заяви градоначалникът Иван Тотев.
Самите жители един след друг поздравяваха районния кмет. "Работиш здраво, продължавай в същия дух", настояваха те. Програмата е организирана от районната администрация. Днес продължава със спортни прояви. До 7 октомври ще се проведе "Тренирай с мен", където се включват олимпийските и световни шампиони Йордан Йовчев, Николай Бухалов, Станилия Стаменова, Габриела Петрова и Любина Лесова.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"Левски" смени треньора и на "Герена" има нови методи за подготовка. Един от тях изглежда революционен поне за отборите в София. "Сините" вече тренират на пясък. Или поне тези от играчите, които се възстановяват от различни травми. На паркинга пред съблекалните на "Герена" в специално оградено място бе насипано сериозно количество пясък.

Тази година ще се проведе XXVI-тото издание на уникалния по рода си международен фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство "Пирин Фолк" Сандански. За втора поредна година курортният ни град ще посрещне и участници в конкурса за деца – "Детски Пирин Фолк". На 24 август в Летния театър 20 деца на възраст между 8 и 15 години от

Николай Грозев е роден на 25 юли 1960 г. Средното си образование е завършил в ТМТ "Н.Е. Жуковски" в Сливен, а висшето - в Институт за учители специалисти, отново в областния град. От 1984 до 1990 г. работи като автоинструктор към СБА - Нова Загора. След това в продължение на 17 години е управител в частен бизнес.