Осмокласник 2 часа заклещен с ръка в тоалетната

https://www.24chasa.bg/region/article/6012442 www.24chasa.bg
Клекалото бе изрязано от авариен екип на пожарната.

Два часа със заклещена дясна ръка в турска тоалетна престоя 8-класник от хасковското спортно училище "Стефан Караджа". Момчето изтървало скъпия си мобилен телефон в дупката на клекалото.

Малко след обед трениращият втора година джудо младеж изпуснал мобилния си телефон, докато бил по малка нужда. Той се навел и бръкнал в дупката на т.нар. "турската тоалетна" на втория етаж на сградата, за да извади скъпия си смартфон оттам. При ровичкането обаче ръката му заседнала до лакътя и момчето се паникьосало. Съотборникът му от отбора по джудо веднага алармирал треньора им, на място пристигнал и директорът на училището Силвия Тенчева. Те опитали да му помогнат да си извади ръката, но тя била здраво заклещена. Учителите веднага сигнализирали на телефона на пожарната и на бърза помощ.

Сложността на операцията по освобождаването на тинейджъра наложи къртене на клекалото от аварийно-спасителен екип на пожарната. Огнеборците изрязаха с флекс тръбата от долния етаж и сцепиха клекалото. Пастрокът на младежа разказа, че му се обадили от училището за инцидента с детето. Той обясни, че нямало сериозни наранявания по ръката, а по-скоро осмокласникът се е уплашил от дългото стояне заклещен в тоалетната.

Това не е първият инцидент с изпуснат телефон в тоалетна. Хорото поведе хасковски червен депутат от Тройната коалиция през юли 2009 г. Едва-що напуснал парламента, социалистът се лиши по драматичен начин от своето доскорошно оръдие на труда. Той изтърва мобилния си телефон на твърде интимно място и извън обхвата на ръцете си. Но благодарение на храбрите специалисти по ВиК джаджата му бе реимбурсирана в почти непроменен вид. Народният представител седнал с приятели във ведомственото барче на местния СБА. По някое време любимецът на народа отишъл да се облекчи. Изглежда, докато е боравел с панталона си, джиесемът някак се изхлузил и цопнал право в дупката на нужника. Законоковачът нямало как да се добере собственоръчно до своето средство за контакти, тъй като тоалетните в сградата са от типа клекало, както и в Спортното. Наложило се да поиска експертна помощ от работна група. "Дойде камион - фекалка, слязоха някакви специалисти и отидоха на оглед", спомни си човек от персонала на заведението. 

Надяваме се сегашната случка да прати джудистчето в "Съединението прави силата", радваха се в понеделник хасковси зевзеци.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Индианец от племето команчи. Така ще се впише на преброяването на населението догодина проф. Петър Иванов, който преди близо десетилетие се определи като марсианец. Русенският писател и общественик отново силно критикува методите на преброяването, като го определя като "скъпо и ненужно". Затова и със самоопределянето като индианец показва своя

Наталия Сименова може и да е изпълнена с "Море от любов" в себе си, но на пътя явно блондинката си е за цяло "Море от наказания". Тв водещата бе засечена от "България Днес" да говори по телефона, докато шофира мощния си скъпарски джип. Наред с това има проблем с левия фар, чиято крушка е изгоряла. И това бяха видимите нарушения. Наталке, не така

Хващат семействата на елита с дрога, проститутки и алкохол Надя Панкова Човек не си избира роднините. Това е единствената утеха на много от българските популярни лица от властта, сцената и спорта, щом стане дума за семействата им. Масово едни от най-успелите у нас (а и не само) имат кръвна връзка с черна овца