Осмокласник 2 часа заклещен с ръка в тоалетната

https://www.24chasa.bg/region/article/6012442 www.24chasa.bg
Клекалото бе изрязано от авариен екип на пожарната.

Два часа със заклещена дясна ръка в турска тоалетна престоя 8-класник от хасковското спортно училище "Стефан Караджа". Момчето изтървало скъпия си мобилен телефон в дупката на клекалото.

Малко след обед трениращият втора година джудо младеж изпуснал мобилния си телефон, докато бил по малка нужда. Той се навел и бръкнал в дупката на т.нар. "турската тоалетна" на втория етаж на сградата, за да извади скъпия си смартфон оттам. При ровичкането обаче ръката му заседнала до лакътя и момчето се паникьосало. Съотборникът му от отбора по джудо веднага алармирал треньора им, на място пристигнал и директорът на училището Силвия Тенчева. Те опитали да му помогнат да си извади ръката, но тя била здраво заклещена. Учителите веднага сигнализирали на телефона на пожарната и на бърза помощ.

Сложността на операцията по освобождаването на тинейджъра наложи къртене на клекалото от аварийно-спасителен екип на пожарната. Огнеборците изрязаха с флекс тръбата от долния етаж и сцепиха клекалото. Пастрокът на младежа разказа, че му се обадили от училището за инцидента с детето. Той обясни, че нямало сериозни наранявания по ръката, а по-скоро осмокласникът се е уплашил от дългото стояне заклещен в тоалетната.

Това не е първият инцидент с изпуснат телефон в тоалетна. Хорото поведе хасковски червен депутат от Тройната коалиция през юли 2009 г. Едва-що напуснал парламента, социалистът се лиши по драматичен начин от своето доскорошно оръдие на труда. Той изтърва мобилния си телефон на твърде интимно място и извън обхвата на ръцете си. Но благодарение на храбрите специалисти по ВиК джаджата му бе реимбурсирана в почти непроменен вид. Народният представител седнал с приятели във ведомственото барче на местния СБА. По някое време любимецът на народа отишъл да се облекчи. Изглежда, докато е боравел с панталона си, джиесемът някак се изхлузил и цопнал право в дупката на нужника. Законоковачът нямало как да се добере собственоръчно до своето средство за контакти, тъй като тоалетните в сградата са от типа клекало, както и в Спортното. Наложило се да поиска експертна помощ от работна група. "Дойде камион - фекалка, слязоха някакви специалисти и отидоха на оглед", спомни си човек от персонала на заведението. 

Надяваме се сегашната случка да прати джудистчето в "Съединението прави силата", радваха се в понеделник хасковси зевзеци.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на