Цистерна с бензин блокира Ришкия проход

https://www.24chasa.bg/region/article/6445567 www.24chasa.bg
Необходимо е водачите да изчакват на място. СНИМКА: Google Street View

Аварирала цистерна, натоварена с бензин, блокира за часове Ришкия проход днес по обед. Машината се преобърнала на пътя Карнобат-Шумен, съобщиха от полицията.

Шофьорът на цистерната, която е с гръцки регистрационен номер, не е пострадал сериозно.

Около 15 ч. авариралият камион е изправен и приведен в двжение с помощта на тежка специализирана техника. Преди това бензинът е бил преточен, за да не се допусне разлив и екозамърсяване, уточни пресаташето на Областната полицейска дирекция в Бургас Цветелина Рандева.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт е контузил рамото си по време на крос в базата на тима в Репино край Санкт Петербург. Последвало е посещение на близката болница с доктора на "трите лъва". След направените прегледи Саутгейт е получил лекарска забрана да се радва по типичния си начин на гол и занапред ще бъде много въздържан.

Бразилски фенове се забавляват на трибуните на стадиона в Санкт Петербург преди мача от група Е на СП по Футбол в Русия между Бразилия и Коста Рика. Снимка: REUTERS/Lee

Бившето "златно момиче" Цветелина Стоянова се върна в залата по художествена гимнастика! Това стана две години след скока от шестия етаж, който едва не отне живота й. Дотогава тя беше част от ансамбъла, който по-късно спечели бронзов медал на олимпийските игри в Рио. Цвети е световна шампионка от Измир 2004.