Без МПС над 12 тона по главния път София - Варна в област Търговище

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/6775743 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

Забранено е движението на автомобили с тегло над 12 тона по главния път София - Варна на територията на област Търговище, информират от Областната дирекция /ОД/ на МВР в Търговище.

От Дирекцията съветват гражданите предвид очакваното усложняване на метеорологичната обстановка в близките часове по възможност да не предприемат пътувания, освен в случай на крайна необходимост.

Над областта вали обилен сняг. Видимостта е ограничена. Пътните настилки са мокри, на места заснежени, проходими при зимни условия, каза за БТА дежурният в Областно пътно управление в Търговище. В почистването и обработването на пътищата са ангажирани над 30 машини.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Зрелищен масов бой си спретнаха ултраси на "Левски" и ЦСКА. Футболните хулигани уговарят мелето в двора на гимназията "Вела Пеева" във Велико Търново и се маризят до кръв, като крайни победители излизат "сините" привърженици. Информацията "България Днес" научи от запалянковци и е потвърдена и от директора на школото Ангел Янчев.

Актрисата Деси Бакърджиева се зарадва изключително много при срещата си със свой стар познайник, видя "България Днес". Екранната доктор Хинова от сериала "Откраднат живот" случайно се видя с приятел, с когото не е общувала от дълго време. Деси едва разпозна старата си дружка, но след това двамата си побъбриха надълго и нашироко пред Народния

Венцислав Мартинов е хуморист имитатор, режисьор, продуцент и автор на текстове за поп песни и телевизионни сценарии. Роден е на 9 януари 1959 г. в София. Завършил е ВИИ "Карл Маркс" (дн. УНСС) със специалност "Счетоводна отчетност" и Института за театър, музика и кинематография "Николай Черкасов" (Санкт Петербург, Русия),