Арестуваха 23-годишен в Търговище, залагал от чужди банкови карти

https://www.24chasa.bg/novini/article/6777692 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

В Търговище е установен мъж, залагал от чуждо име и за чужда сметка. Криминалистите установили, че за времето от 6 до 27 февруари Е.М. /23 г./ от Търговище е използвал чужди данни и е направил регистрация в сайт за залози, съобщиха от Областната дирекция /ОД/ на МВР.

Е.М. е използвал данни от платежни инструменти - банкови карти, без съгласието на титуляра, както и негови лични данни, за създаване на своя регистрация в сайт. От този профил мъжът е направил залози на обща стойност 565 лв. от името на 30-годишна жена от Търговище. Двамата били познати и мъжът успял да преснеме личната й карта в нейно отсъствие.

По случая се извършва проверка по чл. 249 от Наказателния кодекс за престъление против паричната и кредитната система. Резултатите ще бъдат докладвани в Окръжната прокуратура в Търговище.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"Левски" смени треньора и на "Герена" има нови методи за подготовка. Един от тях изглежда революционен поне за отборите в София. "Сините" вече тренират на пясък. Или поне тези от играчите, които се възстановяват от различни травми. На паркинга пред съблекалните на "Герена" в специално оградено място бе насипано сериозно количество пясък.

Тази година ще се проведе XXVI-тото издание на уникалния по рода си международен фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство "Пирин Фолк" Сандански. За втора поредна година курортният ни град ще посрещне и участници в конкурса за деца – "Детски Пирин Фолк". На 24 август в Летния театър 20 деца на възраст между 8 и 15 години от

Николай Грозев е роден на 25 юли 1960 г. Средното си образование е завършил в ТМТ "Н.Е. Жуковски" в Сливен, а висшето - в Институт за учители специалисти, отново в областния град. От 1984 до 1990 г. работи като автоинструктор към СБА - Нова Загора. След това в продължение на 17 години е управител в частен бизнес.