Превръщат в луксозно място център за бити жени в Пловдив

https://www.24chasa.bg/region/article/6820273 www.24chasa.bg
Зам.-кметовете Димитър Кацарски и Георги Титюков направиха копката, след което жена лисна менче.

В комфортно място с 4-звезден лукс се превръща един от кризисните центрове за малтретирани жени и деца в Пловдив. Зам.-кметовете Георги Титюков и Димитър Кацарски направиха първа копка на мащабния ремонт. Той е за 368 000 лева. В момента в заведението, което се помещава в стара детска градина, има настанени две майки с хлапета, а капацитетът му за 9 души. На първия етаж пък е БЧК. Адресът се пази в тайна, за да бъде гарантирана защитата на пострадалите.

"Започваме с подмяна на външната ограда, която е килната. Дворът ще бъде изцяло реновиран с нова детска площадка. Ще има асансьор. Дограмата се подменя, а самата сграда се санира", съобщи Кацарски. Според него много е важно да има достъпна среда.

"До края на годината сградата ще е напълно обновена, обяви зам.-кметът по социална политика Георги Титюков.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Малчуганите рисуваха със Здрава Каменова и Ники Желев Кой не знае Гошо, кой не е слушал за него? Малкото страхливо вълче, което придобива все по-голяма популярност, преди ден зарадва децата, дошли в Младежкия театър в рамките на Международния литературен фестивал, който се проведе през уикенда. Заедно със симпатичния Гошо на сцената се появиха

4,5 г амфети на дози в дома на Петър Рачков Разследват брата на известния комик за разпространение на наркотици Четири пакетчета, пълни с равно количество амфетамини, открити в дома на Петър Рачков, го заковават по обвинението за държане на наркотици. Заради дрогата, открита в дома му, той отново попада в бургаския арест, този път сам.

Нова порция корумпирани служители в ДАИ разкриха вчера при съвместна акция от специализираната прокуратура, ГДБОП и ДАНС. Операцията стартира в ранни зори. Ръководените от шефа на спецпрокуратурата Иван Гешев маскирани агенти започват с арест на служителите, контролиращи трафика на изхода на Благоевград в посока София.