Кметът на район "Северен" събра на коктейл директори и ги награди

https://www.24chasa.bg/region/article/6867538 www.24chasa.bg
Ральо Ралев отличи и директорката на ЕГ "Иван Вазов" Вихра Ерамян.

Голям прием в луксозен ресторант даде кметът на пловдивския район "Северен" Ральо Ралев за директори на детски градини и училища. Той отличи ръководителите, които се грижат за живота, здравето и обучението на над 9000 деца от района. Там се намират трите емблематични езикови гимназии в града - Анлийската, Руската и Френската.

От кметството уточниха, че коктейлът е по повод предстоящия 24 май.

След прозвучаването на „Върви, народе възродени", Ралев поздрави директорите и просветните дейци и пристъпи към награждаване. Той раздаде грамоти и луксозно издание на "Съкровищата на траките". Отличени бяха директорката на СУ "Никола Вапцаров" Елена Александрова, който неуморно развива гимназията. Особено внимание Ралев отдели на Вихра Ерамян, който ръководи Руската гимназия, и на Николай Радев, начело на Английската. Награди получиха почти всички директори. Те удостоиха Ралев с грамота на благодарност.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Жорди Гомес вече официално не е футболист на "Левски". Халфът и "сините" се разделиха по взаимно съгласие и той ще продължи кариерата си в "Омония" (Никозия). Испанецът се появи на "Герена" вчера преди тренировката на тима, видя "България Днес". Той влезе в съблекалнята и си взе довиждане със съотборниците си.

Бившият национал Велизар Димитров стана строител! Главният скаут на ЦСКА-София навлиза в бизнеса с недвижими имоти. Димитров е създал фирма за строителство в София, където ще вложи част от парите, спечелени по време на футболната му кариера. Има си и съдружник. Това е шефът на федерацията по снукър Олег Велинов.

Нова телевизия спира предаването на Милен Цветков. Новината бе обявена в прессъобщение за акцентите в есенния тв сезон. Причините не се посочват. В късния часови пояс, на мястото на "Часът на Милен Цветков", телевизията ще продължи излъчването на забавно съдържание, филми и сериали, съобразно предпочитанията на зрителите,