Кмет отрупа с подаръци грижливи стопани на градинки в пловдивския район "Тракия"

https://www.24chasa.bg/region/article/6867845 www.24chasa.bg
Костадин Димитров /вдясно/ връчва награда на грижлив стопанин.

Храсторези, боя за освежаване, тримери и други пособия получиха в дар грижливи стопани на градинки пред блоковете в пловдивския район "Тракия". Връчи им ги кметът Костадин Димитров. Те са победители в конкурса "Цветен кът", която периодично отличава обитатели на блокове, които поддържат пространствата пред входовете. За този месец са одобрени градинките пред блок 207, 208 В и 209 В.

Различното тази година е, че има само първи места и не се класират тези зелени пространства, които вече са били отличени, обясниха от кметството. С наградените пособия стопаните ще поддържат по-добре своите градинки, каза Димитров.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Война за контрол на наркоканали към Блзкия изток и разчистване на сметки заради предателство около разбитата фабрика за амфетамини в софийското село Опицвет са причина за екзекуцията на арабите Фейсал Закка и Матар aл Рулех. В това са убедени криминалисти, разследващи зловещото покушение от края на 2002 г.

Д-р Петър Берон се мотае по столичните пазари, видяха топпапараците на "България Днес". В малко разпасан вид зоологът разгледа внимателно какво предлагат търговците и избра най-доброто за своята

Медицински изделия с различна цена. Уринаторни торбички и имуноглобулинови помпи на колосални цени Бинтът по каса е двойно по-скъп от този на свободния пазар. В списъка с медицински изделия на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), цената за тубуларен бинт е 20,84 лв., а в аптеките същият може да се намери за 10 лв.