Стамболийски вече е на 100 процента с канализацията

https://www.24chasa.bg/region/article/7001554 www.24chasa.bg
Канализацията в града е завършена

Тази седмица приключи окончателно работата по довършването на канализацията на Стамболийски. Градът е на 100 процента с нова канализация, след като бяха положени и запечатани тръби по двете улици "Възраждане" и "4-та", които са били пропуснати при реализацията на Водния проект от предишното управление. Стойността на проекта е 41,4 милиона лева. Настоящият кмет на общината Георги Мараджиев включи в управленската си програма довършването на канализацията, което вече е факт.

Екипът му подготви проекта за канализация на пропуснатите улици, кандидатства и спечели финансиране в размер на 599 053 лева по ПУДООС.

„Беше осъществена 50-годишна мечта на живеещите на двете улици. Аз също съм доволен, защото това е поредното изпълнено обещание от моята програма. Настилката ще е такава за момента, но има варианти да бъде положен асфалт или да се използват паветата, които ще свалим от пътя Стамболийски-Йоаким Груево”, заяви кметът Георги Мараджиев.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"Левски" смени треньора и на "Герена" има нови методи за подготовка. Един от тях изглежда революционен поне за отборите в София. "Сините" вече тренират на пясък. Или поне тези от играчите, които се възстановяват от различни травми. На паркинга пред съблекалните на "Герена" в специално оградено място бе насипано сериозно количество пясък.

Тази година ще се проведе XXVI-тото издание на уникалния по рода си международен фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство "Пирин Фолк" Сандански. За втора поредна година курортният ни град ще посрещне и участници в конкурса за деца – "Детски Пирин Фолк". На 24 август в Летния театър 20 деца на възраст между 8 и 15 години от

Николай Грозев е роден на 25 юли 1960 г. Средното си образование е завършил в ТМТ "Н.Е. Жуковски" в Сливен, а висшето - в Институт за учители специалисти, отново в областния град. От 1984 до 1990 г. работи като автоинструктор към СБА - Нова Загора. След това в продължение на 17 години е управител в частен бизнес.