Завърши рехабилитацията на 12 км от път Гроздьово - Провадия

https://www.24chasa.bg/region/article/7001696 www.24chasa.bg
Снимка: АПИ

Утре – 9 август, в Провадия председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Светослав Глосов ще откриe рехабилитираните отсечки с обща дължина 12 км от път III-904 Гроздьово - Провадия. Проектът е лот 9, който се финансира от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. чрез Европейския фонд за регионално развитие, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Строително-монтажните работи на лот 9 са изпълнени от „Инжстройинженеринг“ ЕООД. Строителният надзор е осъществен от Обединение „ТССК“, състоящо се от „Три Ес“ ЕООД, „Строл-1000“ АД, „СНИК“ ЕООД. Авторският надзор е на „Трансконсулт - 22“ ООД.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"Левски" смени треньора и на "Герена" има нови методи за подготовка. Един от тях изглежда революционен поне за отборите в София. "Сините" вече тренират на пясък. Или поне тези от играчите, които се възстановяват от различни травми. На паркинга пред съблекалните на "Герена" в специално оградено място бе насипано сериозно количество пясък.

Тази година ще се проведе XXVI-тото издание на уникалния по рода си международен фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство "Пирин Фолк" Сандански. За втора поредна година курортният ни град ще посрещне и участници в конкурса за деца – "Детски Пирин Фолк". На 24 август в Летния театър 20 деца на възраст между 8 и 15 години от

Николай Грозев е роден на 25 юли 1960 г. Средното си образование е завършил в ТМТ "Н.Е. Жуковски" в Сливен, а висшето - в Институт за учители специалисти, отново в областния град. От 1984 до 1990 г. работи като автоинструктор към СБА - Нова Загора. След това в продължение на 17 години е управител в частен бизнес.