Битка за 38 млн. лева в Пловдив, разкопават 58 улици

https://www.24chasa.bg/region/article/7028367 www.24chasa.bg
58 улици в пловдивския район "Северен" предстои да бъдат разкопани и ремонтирани.

Свирепа битка се задава за 38 млн. лева по една от големите поръчки от Водния проект на Пловдив. Тя е за полагане на магистрални тръби и подмяна на инсталациите на 58 улици в район "Северен".

Заявления се подават до 3 септември, а на следващия ден се отварят офертите. Поръчката е разделена на три лота. Първият обхваща бул. "Дунав" и "Брезовско шосе", където ще се подменят големите тръби. Вторият е за карето между бул. "България", "Марица-север", "Васил Левски" и "Победа". В тази зона попадат улиците "Сава Муткуров", "Драгота", "Ильо войвода", "Баткун", "Карловска" и др.

Третият лот е за участъкът южно от бул. "България", където са улиците "Порто Лагос", "Златна Панега", "Тимок", Луда Яна", "Гюро Михайлов" и др.

Поръчката беше обжалвана, но Комисията за защита на конкуренцията отказа да спре процедурата. По същество делото продължава, но това не пречи да бъдат избрани изпълнители, обясниха от общината. Водният проект на Пловдив е на стойност над 115 млн. лева. В него влиза и модернизацията на пречиствателната станция.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Освирквания и обиди отнесоха силиконови мадами, които се събраха на годишна среща във великотърновска дискотека. Каймакът на родните едрогърди мацки начело с Анна Мария Чернева, Виктория Петрова, Катрин Вачева и други техни оперирани приятелки се впусна в бурен купон. Изкусителките, които са с титли от конкурса "Мис Силикон",

Не е хваната на местопрестъплението на Каменните гъби Певицата Софи Маринова няма да влезе в затвора, разбра "България Днес"! Преди месец фолкфурията пусна най-новата си песен, чийто клип е заснет върху защитения обект Каменни гъби край Кърджали. След проверка на вестника в Наказателния кодекс по силата на чл.

Пламен Русев е роден в Стара Загора на 11 септември 1964 г. Завършил е изчислителна техника в Техническия университет в София и счетоводство и контрол в УНСС. Има специализации по индустриален мениджмънт в Австрия и управление на големи промишлени предприятия в Япония. Преди около 15 години за пръв път представя идеята си Стара Загора да бъде