Ученици побъркаха кмета Иван Тотев за автографи и селфи

https://www.24chasa.bg/region/article/7094869 www.24chasa.bg
Иван Тотев си прави селфи с учениците.

Пловдивският кмет Иван Тотев се видя в чудо, притиснат от ученици, които в продължение на 20 минути му искаха автографи и си правиха селфи с него. Това стана в началното училище "Петко Р. Славейков", където градоначалникът отиде до открива ново игрище. Тъкмо взе топката, за да изпробва вратите и децата го атакуваха. Тотев на драго сърце се разписваше в тетрадките им. Той им каза, че е възпитаник на същото школо и е ритал топка.

Площадката е мултифункционална и на нея може да се играе футбол, ханбал, волейбол, басектбол и още няколко вида спорт. Тя е втората подобна в Пловдив, първата е отпреди 10 г. в ОУ "Васил Левски" в същия район "Източен".

Тотев съобщи, че най-късно във вторник-сряда ще бъде пуснато южното платно на бул. "Шести септември" в отсечката от площад "Шахбазян" до кръговото с бул. "Източен". След това обаче работата се прехвърля в частта от колелото до моста на Адата. Така целият булевард ще бъде обновен. Движението няма да се спира.

Градоначалникът допълни, че до дни чака становище от Института за паметници на културата за ремонта на площад "Централен". Изпълнителят на обекта в момента обикалял Гърция и Македония, за да търси подходящ мрамор и гранит за настилката. Проектът щял да бъде представен в сряда в дома на културата "Борис Христов".

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Плевенски ченгета са погазили закона при акцията срещу местния крими герой Камен Балбузанов-Куката! Разпитани пред съда, полицаите Ивайло Станкулов и Кристиян Тодоров сами признават, че са се подписали на празен протокол за оглед на склад. За кражбата на открит в помещението надуваем батут отговаря Балбузанов пред Темида.

Георги накълцал брат си, докато спи Кадри от сателит на НАТО трябва да бъдат използвани в разкриването на истинския извършител на четворното убийство в Нови Искър. Това обяви служебният адвокат на обвиняемия Георги Георгиев. Защитникът Стоян Стоянов е категоричен, че няма проблем да бъде поискана подобна информация,

Надя Панкова Стотици хиляди пенсионери с увреждания изпаднаха в шок през последните два месеца заради писма от Националния осигурителен институт. В тях черно на бяло пише, че социалната им пенсия за инвалидност се прекратява. С други думи - режат им парите! Всъщност това не е така. Но просветителската кампания на НОИ и социалното министерство не