Заместник-окръжният прокурор на Търговище Анастас Моллов отличен за безспорен професионализъм

https://www.24chasa.bg/novini/article/7369567 www.24chasa.bg
Снимка: Архив

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет /ВСС/ поощри Анастас Моллов - заместник на административния ръководител - заместник-окръжен прокурор на Окръжната прокуратура в Търговище с отличие "Личен почетен знак първа степен - златен" и парична награда от 1000 лв.

Той е удостоен за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества, съобщават от институцията.

Прокурор Моллов е поощрен по предложение от Драгомир Сяров - административен ръководител на Окръжната прокуратура в Търговище.

Посочено е, че през 39-годишната си работа като прокурор, Моллов е показал безспорен професионализъм, много добра теоретична подготовка и богат практически опит. Той е назначен в Окръжна прокуратура - Ямбол на длъжност младши прокурор през 1980 г., бил е прокурор, заместник-районен прокурор на Районната прокуратура в Ямбол, прокурор в Окръжна прокуратура - Търговище и административен ръководител на прокуратурата от 1992 г., като от 16.12.2009 г. и понастоящем е зам.-административен ръководител-заместник окръжен прокурор при Окръжна прокуратура - Търговище.

Отчетено е, че през цялата си дългогодишна дейност като прокурор Анастас Моллов е бил образец на професионализъм, етично отношение към колегите и гражданите.

Моллов е освободен, поради навършване на 65 годишна възраст, от заеманата длъжност "заместник на административния ръководител - заместник-окръжен прокурор" на Окръжната прокуратура - Търговище, както и от длъжността "прокурор", считано от 3 април, се казва още в съобщението на ВСС.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Чаровната синоптичка Нора Шопова отмаря след изнурителен работен ден с половинката си пред широкия екран, видя "България Днес". В изискани тоалети Нора и приятелят й изгледаха един филм в киното на столичен мол, след което се отдадоха на интимна вечеря и сладки приказки в ресторант в търговския център.

С мощно лъскаво БМВ и любов към вестниците събра очите на шофьори на столична бензиностанция Минко Герджиков. Новият силен човек във футболният "Левски" явно се интересува какво пишат медиите за него след повторното му завръщане на "Герена" и дали някой ще припомни "Златния скункс", който му бе връчен заради проблема с презонирането на София и

Войната между нападателя на "Бетис" Хесе Родригес и бившата му половинка Аура Руис няма спирка. Двамата не спират да се плюят в медиите и да си правят мръсни номера след раздялата. Сега Хесе предприе нова стъпка във "военнните действия". Той даде майката на сина си на прокуратурата на Лас Палмас. Нападателят се жалва,