Градският ученически парламент дари оборудване на Дома за деца в Дебелец

https://www.24chasa.bg/region/article/7420999 www.24chasa.bg

Дарение на обща стойност 3528 лв. получи в навечерието на Великден Домът за медико-социални грижи в гр. Дебелец от Градски ученически парламент Велико Търново. То включва вертикализатор, проходилка, дидактически шкафове /2 бр./, йоника, детски книжки за оцветяване /40 бр./ с великденски мотиви, както и декоративна празнична украса, съобщиха от дома.

Дарението прие директорът на ДМСГД – Дебелец д-р Анелия Георгиева. Връчиха го председателя на ГУП Савина Иванова, почетния председател Красин Каракоцев и ученика Светлин Даскалов. Гости на събитието бяха зам.-кметът на Община Велико Търново Снежана Данева и младият общинският съветник Георги Недев.

Средствата бяха събрани на Пролетен благотворителен бал на Градския ученически парламент, организиран с подкрепата на Община Велико Търново, Младежки дом и Младежки информационен консултантски център в старата столица. Каузата му бе в подкрепа на нуждите на Дома за медико-социална грижа за деца – Дебелец и Дневния център към него, в които пребивават деца от 0 до 7-годишна възраст.

Предаването на дарението става непосредствено преди големият християнски празник Възкресение Христово и в навечерието на празника по повод 65-годишнината от разкриването на ДМСГД и 20-годишнината от създаването на Дневния център към него.

Директорът на ДМСГД д-р Анелия Георгиева изказа своята изключителна благодарност към десетките дарители с пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

От неловка среща очи в очи с бившия си любовник, който едва не я прати в гроба, се спаси красавицата Симона Тодорова! Тя можеше да се появи вчера в Бургаския окръжен съд на разпоредителното заседание срещу душманина си Михаил Станчев, но не намери сили да го стори. Това не попречи на младата дама да поиска от някогашната си тръпка 70 бона

Славата на българския спорт обсъдиха насред улицата топжурналистът Крум Савов и бившият президент на "Левски" – София, Томас Лафчис, видяха топпапараците на "България Днес". Легендарният вратар от близкото минало и Савов кахърно дискутираха драмите в родния футбол и гръмотевичните падения на българските национали на зеления килим.

Дегизирана на шопинг. Така топпапараците на "България Днес" изловиха певицата, дизайнер и текстописец Ваня Щерева. Русата авторка си напазарува, без да бъде разпозната от фенове, в столичен магазин, тъй като се бе скрила зад шапка с козирка, дълъг черен панталон и бяла риза, закопчана почти до брадичката.