Андрей Новаков и Ева Майдел ще посетят област Кюстендил на 9 май

https://www.24chasa.bg/region/article/7440490 www.24chasa.bg
Андрей Новаков

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков и Ева Майдел ще се срещнат с жители на област Кюстендил на 9 май /четвъртък/. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

От 10:00 ч., в офиса на ГЕРБ в град Сапарева баня /ул. „Никола Вапцаров“ №2/ Андрей Новаков ще се срещне с представители на транспортния бранш и с млади хора от общината.

От 11:00 ч. евродепутатът Андрей Новаков ще уважи и храмовия празник на с. Ресилово, община Сапарева баня. Той ще посети храма „Св. Никола Летни“ и ще се срещне с жители на населеното място.

Андрей Новаков ще вземе участие и в среща-дискусия на тема: „Превозвачи и бюджет“, която ще се проведе в град Кюстендил. Дискусията ще започне от 13:00 ч., в залата на Парк-хотел „Кюстендил“ /ул. „Калосия“ №19, Хисарлъка/.

По-късно същия ден, от 15:00 ч. кандидатът за евродепутат от ГЕРБ ще посети и община Бобошево. Той ще се включи в инициатива на Младежи ГЕРБ по повод 9 май – Деня на Европа. Празникът ще се отбележи на градския площад в Бобошево.

От 16:30 ч. Новаков ще посети град Кочериново, където ще се включи в информационна кампания, посветена на Деня на Европа. Събитието ще се проведе в залата на читалище „ Пробуда – 1919“ / пл. „Трети март“ №1/.

От 18:00 ч. евродепутатите Ева Майдел и Андрей Новаков ще посетят град Дупница, където ще се срещнат с граждани и ще се включат в откриване на кампанията на общинската структура. Събитието ще се състои в Дома на техниката /ул. „Христо Ботев“ №3/.

 Европейски избори 2019 г. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

*** Събрал шефът на фирмата състава и им съобщил, че секретарката е бременна. Тъй като тя била палава, всички навели виновно глави. Тогава извикали бай Иван портиера. - Бай Иване, ти имал ли си нещо общо със секретарката? - попитал деликатно шефа. -Ама моля ви се, на мойте години... - Хайде сега й съобщи, че е уволнена. *** Зима е.

Голям интерес към автомобилен салон София 2019 отчитат вносителите на автомобили в България от всички марки. По време на изложението тази година могат да се видят голям брой премиерни за българския пазар модели, което продължава до неделя. Снимки: Пламен

Скромна на вид 51-годишна пловдивчанка се оказа сред най-издирваните жени в Европа. В рамките на няколко години Радина Жечева успява да прибере спестяванията на десетки хора от цялата страна. Докато прокуратурата се накани да реагира, измамничката си плюе на петите и няма как да излежи 5-годишната си присъда