Лиляна Павлова откри в Сливен най-голямото перално стопанство в Източна Европа

https://www.24chasa.bg/region/article/7450530 www.24chasa.bg
СНИМКИ: Пресцентър на ГЕРБ

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова откри в Сливен най-голямото перално стопанство в Източна Европа. Toва съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Поздравявам ви, че сте смели, дръзки и инициативни, че толкова години работите упорито, създавате работни места и сте изградили това модерно предприятие. Уверявам ви, че в наше лице като държавници имате подкрепа и можете да разчитате на нас и занапред. Държавата трябва да подкрепя бизнеса, който е на светло, създава работни места и подкрепя гражданите да остават в родното си място. Трябва да създаваме добри условия за бизнеса и с подкрепата на европейското финансиране да имаме възможност да ставаме още по-инициативни“, каза Павлова.

„Горд съм, че участвам в този проект. Ние сме хора, които си повярваха, че могат да направят нещо голямо. Предприятието е най-модерното и най-голямото в Източна Европа“, каза Георги Георгиев – съдружник във фирмата "Кей Енд Ви" ООД, чиято собственост е пералното стопанство. Фирмата е регистрирана през 2007 година, но работи активно от 2008 година. Започнала е едновременно с две дейности – кетъринг и пералня. Работата е започнала най-напред в болници и предприятия, след това – училища и хотели по морето. От тази година целта е увеличаване на капацитета. Основно работи за Източна България. Новият проект се финансира със собствени средства и кредит на обща стойност около 5 милиона лева.

Лиляна Павлова откри в Сливен най-голямото перално стопанство в Източна Европа

Предприятието е оборудвано с най-модерната техника, която не е пусната все още в експлоатация, тъй като в момента се извършват тестове на машините. Във фирмата работят около 20 човека, като броят на персонала се очаква да нарасне до 100 души.

Лиляна Павлова откри в Сливен най-голямото перално стопанство в Източна Европа

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Сливен Десислава Танева поздрави предприемачите и служителите във фирмата. „Гордост, че именно в Сливен се намира най-голямото и модерно перално предприятие не само в България, но и в Източна Европа. Заслужават поздравления всички, които създават работа и работни места“, каза Десислава Танева.

Лиляна Павлова откри в Сливен най-голямото перално стопанство в Източна Европа

Лиляна Павлова откри в Сливен най-голямото перално стопанство в Източна Европа

 Европейски избори 2019 г. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Кой като нея! Антония Петрова пори южните морета с яхта и семейство! "Семейство Батинкови плаваме и ветроходстваме по архипелаг Спорадите! Стартирахме от Волос, през всички интересни точки в континенталната част на юг, до островите Скопелос, Скиатос, Алонисос, Скирос и още много необитаеми острови, до които може да се стигне само с яхта

Под наем е обявена луксозната резиденция на Евелин Банев-Брендо, показа проверка на "България Днес". Две години след мистериозното изчезване на осъдения в три държави "кокаинов крал" ултраскъпата му къща си търси нови обитатели, става ясно от обява в близка до него агенция за недвижими имоти. Исканата цена за наем е умопомрачителните 6000 евро (12

Надя Панкова Използването на дезинфектанти по време на коронаистерията е намалило с 50% проявите на други заразни болести извън COVID-19. Това обяви вчера доц. д-р Ангел Кунчев на първия уебинар, организиран по темата коронавирус съвместно с Националната пациентска организация и БЧК. "Докато няма лекарство или ваксина