Още нови електронни услуги в община Банско

https://www.24chasa.bg/region/article/7453684 www.24chasa.bg

Всяка година интересът към електронните услуги, предлагани от община Банско, нараства. За да улесним и подобрим достъпа на гражданите и бизнеса до административните услуги, ние не спираме да ги усъвършенстваме и доразвиваме, казаха от общинската администрация. От миналата седмица потребителите на електронни административни услуги могат да подават своите заявления и с ПИК на НАП, който се получава напълно безплатно от офисите на НАП. Така се цели облекчаване максимално на гражданите и бизнеса, като им е предоставя още една възможност за заявяване на електронни услуги. От няколко дни част от онлайн услугите, предлагани от общината, са достъпни и чрез сайта на Държавна агенция електронно управление. Това е още една възможност за достъп до е-услугите ни, който ще се доразвива през цялата година.

Община Банско предоставя широка гама на електронни административни услуги - над 80 на брой.  Има възможност за гъвкаво решение при заявяване:

- с Квалифициран електронен подпис /КЕП/

- чрез ПИК на НАП

- без електронен подпис, само чрез потребителско име и парола (за „верифицирани“ потребители)

Предлагат се и различни възможности за получаване на административната услуга чрез "Български пощи",  в електронен формат на електронна поща подписана от общината с електронен подпис, на място в общината и  чрез лицензиран куриер.

Заплащането на електронната услуга може да стане  по банков път, чрез платежно нареждане, чрез мрежата на ЕasyPay, чрез виртуален ПОС терминал, с дебитна, или кредитна карта.

По този начин се спестява време за заявяване на услугата в Общината и се дава  възможност да се заявяват електронни услуги 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Голям интерес към автомобилен салон София 2019 отчитат вносителите на автомобили в България от всички марки. По време на изложението тази година могат да се видят голям брой премиерни за българския пазар модели, което продължава до неделя. Снимки: Пламен

Скромна на вид 51-годишна пловдивчанка се оказа сред най-издирваните жени в Европа. В рамките на няколко години Радина Жечева успява да прибере спестяванията на десетки хора от цялата страна. Докато прокуратурата се накани да реагира, измамничката си плюе на петите и няма как да излежи 5-годишната си присъда

Травестит заковава от София погнатата за сутеньорска мрежа в Лондон маман Елеонора Василева! Транссексуалният мъж с официално име Марин е разпитан заедно с още две българки по настояване на английските власти, научи "България Днес". За сводническата банда на Острова стана ясно преди броени дни, когато местни медии публикуваха детайли от