Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски: Моята кауза е Северозападът

https://www.24chasa.bg/region/article/7461859 www.24chasa.bg
Иво Ралчовски СНИМКИ: ПП ГЕРБ

Моята кауза в тази кампания е Северозападът. Основната ми мотивация е да докажа на жителите от региона, че техните проблеми и желания се чуват и ще продължат да се чуват. Уверен съм, всички Вие виждате промяната, която се случва, а тя е и благодарение на помощта от Европа. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски. Той се срещна с жителите на Лиляче, Косталево, Паволче и Челопек. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Д-р Иво Ралчовски подчерта, че за настоящия програмен период България получава над 14 млрд. лева.

„Обединена Европа принадлежи на всички нас, защото всяка инвестиция на европейки средства води след себе си икономическо развитие и подобряване живота на хората. Доказателствата за това са милиардите евро, инвестирани в страната ни по линия на европейската солидарност. Без тях много от големите инфраструктурни проекти в страната и в областта ни нямаше да са реалност. Като пример за европейска солидарност и какво ни даде Европа можем да посочим ремонтираните „Крайречен булевард” и „Христо Ботев” във Враца, обновяването на пешеходната зона в центъра на града, ремонта на административната сграда на Община Враца, обновените многофамилни жилищни сгради, ремонт на детски градини и учебни заведения. Наред с изпълнението на големи инфраструктурни проекти в областта се откриват нови предприятия и има засилен инвеститорски интерес. Само през тази година във Враца има двама големи европейски инвеститора, като ще бъдат разкрити над 1 000 нови работни места”, каза още д-р Ралчовски. Той бе категоричен, че всичко това се случва благодарение на ГЕРБ и ще продължи да се случва, ако партията спечели европейските избори.

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски: Моята кауза е Северозападът

„Изборите за членове на Европейски парламент ще определят не само бъдещето на Европа, но и мястото на България в нея. Затова призовавам всички Вас да гласувате на 26 май и да подкрепите най-силната листа с номер 12 в бюлетината”, призова д-р Ралчовски.

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски: Моята кауза е Северозападът

Своята подкрепа за кандидата от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски изразиха общинският ръководител на партията Малина Николова, председателят на Общински съвет – Враца Румен Антов и общинските Тсъветници Венета Йошева, Нели Стоянова, Хенриета Георгиева, Таня Георгиева и Десислава Димитрова.

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски: Моята кауза е Северозападът

 Европейски избори 2019 г. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.