Младен Шишков: За всички от ГЕРБ основна цел е да се повиши стандартът на живот на българина

https://www.24chasa.bg/region/article/7464100 www.24chasa.bg

Кандидатът за член на Европейския парламент Младен Шишков, кметът на Раковски Павел Гуджеров и председателят на Общинския съвет Георги Лесов се срещнаха с над 200 шивачки от английска фирма за производство на текстилни части за автомобилната индустрия, която се намира в индустриалната зона на Раковски край село Стряма. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Пред присъстващите Младен Шишков представи листата на ГЕРБ и СДС за членове на Европарламента, като обясни, че тя се състои от млади и амбициозни хора, които са се доказали и са направили много за обществото и държавата ни в Европа. Шишков подчерта, че за всички кандидати от ГЕРБ основната битка е чрез работата в европейските институции и защитаването на българските каузи да бъде повишен стандартът на живот в България – да има по-високи доходи, по-високи пенсии, по-добра среда на живот. „Това ще стане само ако успеем да спечелим тези избори, защото само с помощта на ЕС можем да имаме работеща икономика и развиващи се общини. Инвестициите в регионите, индустрията и промишлеността са важни фактори, които ще доведат до ускорено развитие на новоприсъединилите се страни-членки“, коментира Шишков.

Той обясни, че опонентите от БСП през цялата кампания са залагали на компромати и фалшиви новини, но ПП ГЕРБ не се е поддала на провокациите, а напротив. При срещите си с хората се изтъква постигнатото в общините благодарение на европейските средства . „Всеки български гражданин е почувствал и се е докоснал до новите пътища и магистрали, до санираните блокове, до новите паркове и зелени площи, до подобрените условия на живот и труд и всичко това е благодарение на средствата от европейските програми, коментира още Шишков. Добър пример в тази посока е и бързото развитие на индустриалните зони, което означава и засилен интерес от инвеститорите, а това е един от начините за повишаване стандарта на живот, каза още кандидатът на ГЕРБ. По думите чу какъвто и избор да направим на 26 май, не бива да забравяме, че освен българи сме и европейци и като такива, имаме реалната възможност давайки гласа си, всеки от нас да повлияе поне малко за създаването на общото ни европейско бъдеще, а то минава през избора на номер 12 в бюлетината.

Младен Шишков: За всички от ГЕРБ основна цел е да се повиши стандартът на живот на българина

Младен Шишков: За всички от ГЕРБ основна цел е да се повиши стандартът на живот на българина

 Европейски избори 2019 г. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.