Отпускат 1 161 183 лв. на община "Родопи" за ремонт на улици

https://www.24chasa.bg/novini/article/7482661 www.24chasa.bg
Снимка: Подписаният договор с Държавен фонд "Земеделие"

Договор с Държавен фонд "Земеделие" за 1 161 183 лева подписа днес кметът на община "Родопи" Пламен Спасов. Средствата се отпускат по спечелен проект на общината по Програмата за развитие на селските райони и ще бъдат използвани за ремонт на улици. Предвидено е реконструкцията да обхване повече от 14 760 кв. м улични и тротоарни площи в населени места. В списъка са ул. "Христо Данов" в с. Цалапица - 447 191 лв., ул. "Васил Левски" в с. Белащица - 268 161 лв., ул. "Капитан Бураго" в с. Оризари - 117 812 лв., ул. "Шипка" в с. Браниполе - 177 199 лв.

"В началото на май подписах договор за 97 631 лв. по проект "Реконструкция на спортна инфраструктура на територията на община "Родопи". Спортните площадки ще бъдат разположени в Крумово и Ягодово, всяка с площ от 120 кв.м, на които ще бъдат изградени и монтирани най-модерни стрийт фитнес съоръжения", добави кметът Пламен Спасов.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Известният блус музикант Буги Барабата е починал тази нощ! Скръбната вест съобщиха негови колеги от радио "Z Rock". Не се съобщават причините за кончината на 58-годишния музикант. Той бе една от най-колоритните фигури в българския блус и рок. Истинското му име е Марио Събев. Той е роден на 24 декември 1960 г.

На дюнери и цигари кара през последно време режисьорът Нидал Алгафари, видяха топпапараците на "България Днес". Видимо наедрял от нездравословните закуски, Нидал бе изловен на улицата с поредната покупка на арабски сандвич. В другата ръка нагизденият в бяла риза бивш пиар стискаше димящ фас. Нездравословно!

Шеф-готвачът Дани Спартак не е изкусен майстор само в кухнята. Бива го и в механиката! Победителят от първия сезон на "Хелс Китчън" бе уловен от папараците на "България Днес" да поправя кола пред столичен ресторант. Спартак излезе директно от кухнята, като даже нямаше време да махне престилката си, с която забърква гурме ястията.