Шествие с приказни герои в Пловдив за 1 юни

https://www.24chasa.bg/region/article/7483344 www.24chasa.bg

Танцуващо шествие с приказни герои ще се проведе днес в Пловдив послучай Деня на детето. То ще започне от площад "Римски стадион" в 10, 30 ч., ще премине по главната улица и ще стигне до Виенския павилион в Цар-Симеоновата градина, където от 11, 30 ч. програмата продължава с концерт на ФТА "Иглика".

В 11 ч. на бул. "Марица"№21 театър "Хенд" заедно с фондация "За нашите деца" организират празник за най-малките. От 12 до 13, 30 ч. лекарите от VI клилиника заедно с община Пловдив ще проведат благотворително мероприятие на сцената на пл. "Стефан Стамболов" за събиране на средства за нова сграда на детската клиника. От 16 до 18 ч. пред общината се организира забавна програма "Талантино".

Празникът ще завърши със програмата "Вълшебно лято", която започва в 18, 30 ч. Огромна торта ще подслади всички присъстващи.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На свобода е пуснат 20-годишният компютърен специалист Кристиян Бойков, обвинен за хакването на данни от системата на НАП. Ден след ареста му Софийската градска прокуратура реши да пусне младежа срещу подписка и да го освободи незабавно от следствения арест на "Г.М. Димитров". Разследващите са събрали допълнителни доказателства по делото,

Министерски съвет е най-доброто място за вдъхновение за карикатуриста Чавдар Николов. Майсторът на рисуваната сатира бе изловен от топпапараците на "България Днес" да обикаля около властовите сгради на бул. "Дондуков", нарамил торбичка с най-ценното си - материали за шаржове. Николов очевидно е готов, щом види някой управник,

Мая Манолова дъх не може да си поеме от работа. Омбудсманът проведе сериозен разговор по телефона, след което забърза крачка явно за важна делова среща. Макар динамичното си всекидневие, Мановола поддържа стилен външен вид, като се започне от фризурата й, минава през бутикова чанта и завършва с обувките й.