66-годишен се нуждае от помощ, за да живее

https://www.24chasa.bg/region/article/7498842 www.24chasa.bg
Стоян Пенков Рабаджийски

66-годишният Стоян Рабаджийски от пазарджишкото село Елшица се обърна с молба за помощ към редакцията на "24 часа". 

Мъжът страда от рак на белия дроб от 2 години и 3 месеца. Туморът на Стоян не е оперативен, нито може да се лекува с химиотерапия. 

Мъжът сподели, че от 1 година поради липса на пари не може да си купува животоподдържащи лекарства. Те се оказват непосилни за пенсията му от 241, 08 лева. 

"Преди 1 година туморът беше 4 см и 7 мм, а сега е 6 см и 8 мм, уголемени са ми и лимфните възли", написа Стоян в писмо до редакцията ни. 

БАНКОВА СМЕТКА: 

BIC: BPBI7930

IBAN: BG74BPBI79304030143702

Стоян Пенков Рабаджийски

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На свобода е пуснат 20-годишният компютърен специалист Кристиян Бойков, обвинен за хакването на данни от системата на НАП. Ден след ареста му Софийската градска прокуратура реши да пусне младежа срещу подписка и да го освободи незабавно от следствения арест на "Г.М. Димитров". Разследващите са събрали допълнителни доказателства по делото,

Министерски съвет е най-доброто място за вдъхновение за карикатуриста Чавдар Николов. Майсторът на рисуваната сатира бе изловен от топпапараците на "България Днес" да обикаля около властовите сгради на бул. "Дондуков", нарамил торбичка с най-ценното си - материали за шаржове. Николов очевидно е готов, щом види някой управник,

Мая Манолова дъх не може да си поеме от работа. Омбудсманът проведе сериозен разговор по телефона, след което забърза крачка явно за важна делова среща. Макар динамичното си всекидневие, Мановола поддържа стилен външен вид, като се започне от фризурата й, минава през бутикова чанта и завършва с обувките й.