Стартира приемът на кандидати за магистри във Великотърновския университет

https://www.24chasa.bg/region/article/7520807 www.24chasa.bg
Първа подаде документи Натали Попова от Ловеч

Стартира приемът по магистърските програми във Великотърновския университет. Той ще бъде на три етапа от 24 юни до 27 септември 2019 г. За учебната 2019-2020 година ВТУ предлага 172 специалности в редовна, задочна и дистанционна форма на обучение, които са в 20 професионални направления.

Първа своите документи подаде Натали Попова от град Ловеч. Тя ще изучава „Предучилищна и начална училищна педагогика“.

За спомен от днешния незабравим ден Натали получи сувенири и рекламни материали на Великотърновския университет.

Първият етап на приема е от 24 юни до 12 юли, като документи се приемат както в Ректората на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, така и в бюрата за прием на документи в страната. Първо класиране ще излезе на 18 юли, а записването ще се извършва от 22 до 26 юли в Дирекция „Магистърски програми“.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Министерски съвет е най-доброто място за вдъхновение за карикатуриста Чавдар Николов. Майсторът на рисуваната сатира бе изловен от топпапараците на "България Днес" да обикаля около властовите сгради на бул. "Дондуков", нарамил торбичка с най-ценното си - материали за шаржове. Николов очевидно е готов, щом види някой управник,

Мая Манолова дъх не може да си поеме от работа. Омбудсманът проведе сериозен разговор по телефона, след което забърза крачка явно за важна делова среща. Макар динамичното си всекидневие, Мановола поддържа стилен външен вид, като се започне от фризурата й, минава през бутикова чанта и завършва с обувките й.

Късо съединение в електрически стълб в столицата на бул. България предизвика временно блокиране на движението в посока центъра. В отстраняването на аварията се включиха екипи на енергото и