Община Дупница набира персонал за грижа за възрастни

https://www.24chasa.bg/region/article/7591566 www.24chasa.bg

Община Дупница обяви подбор на персонал за предоставяне на мобилни-интегрирани здравно-социални услуги по проекта "Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания". Търсят се специалисти за следните длъжности: психолог - 1 бр., санитари – 6 бр., шофьор - 1 бр., медицински специалисти – 8 бр., рехабилитатор/кинезитерапевт – 2 бр. и артерапевт - 1 бр. Персоналът се назначава на трудови договори/граждански договори на база на квалификация, така че да изпълнява заложените в проекта дейности, с месторабота “Център за почасово предоставяне на социални услуги в общността или домашна среда”, находящ се в жк. "Дупница". Документите по образец се получават или от деловодството на Община Дупница или могат да бъдат изтеглени от интернет страницата на общината в раздел Обяви и Съобщения/Други Обяви.

Подаването на заявлението и приложените документи към него се извършва лично от всеки кандидат или чрез пълномощник в деловодството на администрацията до 30.08.2019 г. включително.

Списъците с допуснатите и недопуснатите до събеседване кандидати ще бъдат обявени на 04.09.2019 г.

Телефон за информация: 0701/5 92 95

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Гаджето на вратаря на "Бешикташ" Лорис Кариус - София Томала, определено си пада по нестандартните начинания. Няма как иначе да се обясни новата инвестиция на моделката. Тя реши да вложи пари в компания, която доставя строителни материали. И набързо спести един разход на фирмата - за рекламно лице. София сама застана пред фотообективите за

Оскверниха образа на Христо Ботев в Пловдив! Това е поредната вандалска проява върху лика на революционера за последните няколко месеца. Патриотичната рисунка, намираща се на булевард "Христо Ботев", е надраскана с червена боя. След всяка вандалщина графитът е обновяван и почистван, но само след дни боята отново се появява на лицето на

Светофар падна на кръстовището на булевардите "Витоша" и "Патриарх Евтимий" вчера сутринта. Няма пострадали. Столична община потвърди за инцидента. Не са ясни причините за срутването на светофарната уредба. Движението по натовареното кръстовище не бе засегнато, а пораженията бяха отстранени в рамките на деня.