Община Дупница набира персонал за грижа за възрастни

https://www.24chasa.bg/region/article/7591566 www.24chasa.bg

Община Дупница обяви подбор на персонал за предоставяне на мобилни-интегрирани здравно-социални услуги по проекта "Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания". Търсят се специалисти за следните длъжности: психолог - 1 бр., санитари – 6 бр., шофьор - 1 бр., медицински специалисти – 8 бр., рехабилитатор/кинезитерапевт – 2 бр. и артерапевт - 1 бр. Персоналът се назначава на трудови договори/граждански договори на база на квалификация, така че да изпълнява заложените в проекта дейности, с месторабота “Център за почасово предоставяне на социални услуги в общността или домашна среда”, находящ се в жк. "Дупница". Документите по образец се получават или от деловодството на Община Дупница или могат да бъдат изтеглени от интернет страницата на общината в раздел Обяви и Съобщения/Други Обяви.

Подаването на заявлението и приложените документи към него се извършва лично от всеки кандидат или чрез пълномощник в деловодството на администрацията до 30.08.2019 г. включително.

Списъците с допуснатите и недопуснатите до събеседване кандидати ще бъдат обявени на 04.09.2019 г.

Телефон за информация: 0701/5 92 95

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Псевдолечители борят рак с опасен препарат, който наподобява белина! За налудничавия метод алармира читател на "България Днес". Медикаментът се продава в мрежата и много хора вярват, че освен срещу рак помага и за малария, аутизъм, астма и гъбички, като пречиства организма от патогените. Става дума за хлорният диоксид ММС и дестилирана вода ЦДС с

Бившата съпруга на футболиста на "Челси" Педро Родригес - Карол Мартин, използва всеки случай, за да го удари болезнено. Този път тя го направи публично. Дамата отговаряше на въпроси на свои фенове в инстаграм и логично повечето бяха свързани с бащата на трите й деца. Карол и Педро имат три момчета - Брайън, Кайл и Марк.

Процес срещу оръжейна банда отива на поправителен заради объркана цифра! Спецпрокуратурата допусна "техническа грешка", която се оказа препъникамък за делото срещу 70-годишния Сашко Марков. Възрастният мъж остана единствен да се поти на скамейката пред Темида, след като двамата негови авери вече се признаха за виновни и се отърваха с условни