Нова коалиция издигна кандидатурата на общински съветник за кмет на Пазарджик

https://www.24chasa.bg/region/article/7618354 www.24chasa.bg

Новосформирана трипартийна коалиция издигна кандидатурата на общинския съветник Атанас Шопов за кмет на община Пазарджик.

В състава на коалицията "Алтернатива за Пазарджик" влизат АБВ, "Движение 21" и ПП "Възраждане". Кандидатът за кмет Атанас Шопов е общински съветник от АБВ.

Освен него от коалицията ще издигнат и пълна листа от кандидати за общински съветници, както и кандидати за кметове на селища в общината.

Атанас Шопов е петият поред кандидат за кмет на Пазарджик, обявен до момента. Преди него кандидатурите си обявиха сегашния кмет Тодор Попов, който ще се бори за четвърти мандат, бизнесмена и общински съветник Благо Солов, бившия шеф на НСС Арлин Антонов и номинирания от общинската организация на ГЕРБ бивш областен директор на пожарната Иван Панайотов.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"От вчера депутатите са с по-високи заплати. И това не е първоаприлска шега. Това е самата истина", написа във Фейсбук гневно Слави Трифонов и допълни: В тази извънредна ситуация, в тази трудна за всички българи ситуация, в която много хора губят работата си, парите си, а някои и живота си, българските депутати вече взимат повече пари

Както колегите си от ВМА вчера и медиците от болница Св. Анна излезнаха с послание, в което призовават всички: "Молим да останете вкъщи". Снимката на здравните работници от столичната МБАЛ обиколи социалните мрежи и събра хиляди харесвания. Снимка: Болница Св.

Президентът на Филипините Родриго Дутерте нареди на полицията да застрелва всеки жител, който причини "проблем", докато са в сила правилата, наложени с въвеждането на карантина заради коронавируса. "Ако възникне проблем или ситуацията се усложни дотолкова, че хора се бият до бой и животът ви е застрашен, застреляйте ги" - каза той