Проект „Осигуряване на достъпна среда в Дома за стари хора в с. Добродан“ на Община Троян получи одобрение

https://www.24chasa.bg/region/article/7626473 www.24chasa.bg

Троян е сред 15-те общини, които ще реализират проекти за достъпна среда на обществени сгради по проект „Красива България“.

Предложенията са одобрени от Управителния съвет на проект „Красива България“, чието заседание се проведе в последния ден от месец юли в Министерството на труда и социалната политика.

Община Троян кандидатства с проект „Осигуряване на достъпна среда в Дома за стари хора в с. Добродан“. По проекта ще бъде поставен вертикален платформен подемник със затворена кабина, осигуряващ достъп до втория етаж на сградата. Съоръжението ще се монтира външно на фасадата на сградата. Връзката със сградата ще се осъществи през залата за хранене разположена на първи етаж и дневния кът разположен на втория етаж. Общата стойност на проекта е 74 895,00 лв., от които 63 661,00 лв. е финансиране от ПКБ, а 11 234,00 лв. е съфинансиране от кандидата (15%).

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Видимо угрижена, Деси Банова обядва със своя близка приятелка, видяха зорките папараци на "България Днес". За неангажиращата среща бившата синоптичка залага на дантелена черна рокля, която синхронизира идеално с дългите й руси коси. Впечатление прави червеният конец против уроки, който Деси е вързала на лявата си ръка.

Актьорът Тончо Токмакчиев е баш дядо, видяха топпапараците на "България Днес". Дъщерята на комика Таня, която живее със семейството си в Испания, се е прибрала за малко в България. По този повод щастливият кукувец гордо разходи 11-месечния си внук в столицата. Компания му правеха жена му и дъщеря му,

Проблеми с киберсигурността и хакерските атаки изпитва Светия Синод, установи проверка на "България Днес". В момента един от официалните сайтове на митрополитите рекламира епилация на краката на китайски език, а друг предлага почивка в Румъния на английски. От своя страна ръководството на Софийската епархия предупреди за измами свързани с