Ловеч е домакин на Международен тренировъчен радио курс

https://www.24chasa.bg/region/article/7627411 www.24chasa.bg

Община Ловеч ще е домакин на Международен тренировъчен курс "R.R.R. Raising Radio Reaction" (в приблизителен превод "Повишена радио комуникация"), съфинаисиран по Програма Еразъм +". Организатор е сдружение "Гет он борд"-София.

Курсът ще се състои в една от залите на Барокавата къща от 29 август до 7 септември с представители от осем държави. 25-те курсисти са от България, Италия, Испания, Литва, Люксембург, Полша, Словакия и Северна Македония.

Участници са работещи младежи, членове на младежки организации с интерес в създаването и поддържането на уеб базирано бюджетно радио, както и радио програми.

Целта на проекта е да бъдат обучени младежи, активни в неправителствени организации, как да създадат уеб базирано бюджетно радио и да го поддържат. Те ще научат как да подпомагат връстниците си в съответните държави да създават свои самостоятелни радио канали, както и да насърчават свободата на словото.

Важно е да се отбележи, че представителите от Италия притежават дългогодишен опит в радио сферата и сферата на "Програма Еразъм +".

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Видимо угрижена, Деси Банова обядва със своя близка приятелка, видяха зорките папараци на "България Днес". За неангажиращата среща бившата синоптичка залага на дантелена черна рокля, която синхронизира идеално с дългите й руси коси. Впечатление прави червеният конец против уроки, който Деси е вързала на лявата си ръка.

Актьорът Тончо Токмакчиев е баш дядо, видяха топпапараците на "България Днес". Дъщерята на комика Таня, която живее със семейството си в Испания, се е прибрала за малко в България. По този повод щастливият кукувец гордо разходи 11-месечния си внук в столицата. Компания му правеха жена му и дъщеря му,

Проблеми с киберсигурността и хакерските атаки изпитва Светия Синод, установи проверка на "България Днес". В момента един от официалните сайтове на митрополитите рекламира епилация на краката на китайски език, а друг предлага почивка в Румъния на английски. От своя страна ръководството на Софийската епархия предупреди за измами свързани с