Община Елин Пелин съфинансира изграждането на нов физкултурен салон в НУ „Христо Ботев“

https://www.24chasa.bg/region/article/7627608 www.24chasa.bg

Начално училище "Христо Ботев" в гр. Елин Пелин ще има истински физкултурен салон! Салон, в който могат да тренират не само учениците от началното училище, но и всички спортни клубове, в които участват децата на община Елин Пелин.

Проектът е на стойност 705 762,19 лв. и ще бъде реализиран съвместно от бюджетите на НУ „Христо Ботев“ и община Елин Пелин. Предвижда се извършването на строително-монтажни и строително-ремонтни дейности с цел реконструкцията и преустройството на училищна сграда и дострояването на физкултурен салон към нея. Новата сграда на салона е изключително необходима на началното училище, което досега не е разполагало с такава. Това ще облекчи значително провеждането на учебните занятия и работата с децата.

Височината на сградата ще позволява провеждането на редица спортни събития и състезания не само на областно, но и на държавно ниво!

Новата зала ще даде възможност за по-пълноценни тренировки на състезателите по естетическа и художествена гимнастика от община Елин Пелин, за да спечелят още повече златни отличия на национални и международни първенства. Гордеем се с постиженията на нашите малки гимнастички – над 120 талантливи деца, които в бъдеще могат да намерят своето място в олимпийския отбор на България.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Видимо угрижена, Деси Банова обядва със своя близка приятелка, видяха зорките папараци на "България Днес". За неангажиращата среща бившата синоптичка залага на дантелена черна рокля, която синхронизира идеално с дългите й руси коси. Впечатление прави червеният конец против уроки, който Деси е вързала на лявата си ръка.

Актьорът Тончо Токмакчиев е баш дядо, видяха топпапараците на "България Днес". Дъщерята на комика Таня, която живее със семейството си в Испания, се е прибрала за малко в България. По този повод щастливият кукувец гордо разходи 11-месечния си внук в столицата. Компания му правеха жена му и дъщеря му,

Проблеми с киберсигурността и хакерските атаки изпитва Светия Синод, установи проверка на "България Днес". В момента един от официалните сайтове на митрополитите рекламира епилация на краката на китайски език, а друг предлага почивка в Румъния на английски. От своя страна ръководството на Софийската епархия предупреди за измами свързани с