Рок фест превзема крепостта "Хоталич" над Севлиево

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7629013 www.24chasa.bg

 Качествена музика, нови приятели и незабравимо преживяване очакват този уикенд феновете на рока край крепостната стена над Севилево, където започва Третия национален рок фест „Хоталич“. Магията на мястото и съчетанието на любима музика сред природата прави изживяването незабравимо, казват организаторите от община Севлиево.

„За нас е удоволствие, че за трета поредна година крепостта „Хоталич“ ще оживее и ще бъде огласена от много музика, добро настроение и неподправени емоции“, коментира кметът  д-р Иван Иванов.

Първата вечер в петък ще открият севлиевците Bazooka giganta, които ще подгреят за JOHN STEEL и легендарния David Reece от Accept и Bonfire. Те ще зарадват публиката с любими хитове и ще нажежат сцената до червено за Eridan. А кулминация на вечерта са ODD CREW.

Съботния фестивален ден ще открие уникалната за нашите ширини банда, създадена за чисто удоволствие от музиката - Drun4fun. Веднага след тях ще забият "Балканджи", които на свой ред ще отстъпят сцената на рок кралицата Милена и незабравимите ѝ хитове.  KONKURENT ще представят за първи път някои от най-новите си парчета, а вечерта ще приключи с "Фондацията" и вечните песни на Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, които ще докоснат сърцата  в късните часове на нощта.

И тази година организаторите от община Севлиево осигуряват за посетителите на рок феста безплатен паркинг в града и транспорт до крепостта. В двата фестивални дни от 16:00 до 22:00 часа автобусите ще се движат от панаирната площадка посока крепостта, а след 22:00 часа ще извозят всички желаещи обратно към града.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Всички регистрирани безработни в бюрата по труда да полагат задължителен 14-дневен труд в селското стопанство. Това иска Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ), която изпрати официално писмо до Националния оперативен щаб за борба с коронавируса и съобщи за исканията си в прессъобщение до медиите

Затворената граница между Германия и Дания заради бушуващата в Западна Европа пандемия от COVID-19 не успя да спре две приятелки да продължат да се виждат въпреки рестрикциите наложени и в двете държави. 89-годишната датчанка и 85-годишната германка се срещат всеки ден от началото на пандемията от двете страни на бариерата разделяща двете страни

Група ентусиасти любители на българските и традиции показаха нагледно в социалните мрежи как трябва да се играе хоро спазвайки необходимата дистанция между участниците. Видео: Facebook / Христо