Община Самоков връчи стипендиите за учебната 2019/2020

https://www.24chasa.bg/region/article/7634232 www.24chasa.bg

Ежегодно община Самоков присъжда стипендии на даровити деца за техните постижения в областта на хуманитарните и природоматематическите науки, в изобразителното изкуство, музиката и спорта.

На тържествената церемония Николай Николов и кметът Георгиев връчиха удостоверенията на стипендиантите на Община Самоков за учебната 2019/2020 г. Три стипендии бяха дадени за постижения в областта на хуманитарните науки на Йонна Хамамджиева, Персиана Цанкова и Калина Митрева Стипендията за природоматематическите науки получи Михаела Вукова Стипендията за постижения в музикалното изкуство „Васил Стоин” се присъжда на Диана Чаушева за множеството й награди и призови места от международни конкурси. Стипендията „Наум Хаджимладенов” е за Павел Вълков. Стипендията за спорт се предоставя на младата надежда в ски алпийските дисциплини Стефан Ярловски. Една от стипендиите за млади надежди – до 14 г. в зимните спортове се дава на Дани Чолаков, пет поощрителни стипендии се дават на Изабел Крамарска, Деян Разложки, Павел Марков, Антоний Антонов, Алекс Чалина.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Видимо угрижена, Деси Банова обядва със своя близка приятелка, видяха зорките папараци на "България Днес". За неангажиращата среща бившата синоптичка залага на дантелена черна рокля, която синхронизира идеално с дългите й руси коси. Впечатление прави червеният конец против уроки, който Деси е вързала на лявата си ръка.

Актьорът Тончо Токмакчиев е баш дядо, видяха топпапараците на "България Днес". Дъщерята на комика Таня, която живее със семейството си в Испания, се е прибрала за малко в България. По този повод щастливият кукувец гордо разходи 11-месечния си внук в столицата. Компания му правеха жена му и дъщеря му,

Проблеми с киберсигурността и хакерските атаки изпитва Светия Синод, установи проверка на "България Днес". В момента един от официалните сайтове на митрополитите рекламира епилация на краката на китайски език, а друг предлага почивка в Румъния на английски. От своя страна ръководството на Софийската епархия предупреди за измами свързани с