Повече данъчни декларации са подадени в НАП-Добрич

https://www.24chasa.bg/novini/article/7638491 www.24chasa.bg

Обслужените клиенти в НАП-Добрич, до началото на месец септември 2019 г. са 67 012, показва разпечатката от системата за обслужване на чакащи клиенти. Средното време за обслужване на един клиент в офиса на НАП е 6 минути – съобщава говорителят Красимир Павлов.

Броят на приетите и обработените годишни данъчни декларации до настоящия момент е 21 031, като за същия период на изминалата година техният брой е 20 480.

13 277 физически лица са декларирали доходите си пред НАП-Добрич, от началото на годината, а юридическите лица, които се декларирали печалбата си пред приходната агенция са 7373.

16 530 е общият брой на издадените удостоверения от местния офис на приходната агенция, като близо 6 000 са удостоверенията за наличие или липса на задължения.

6897 трайно безработни добруджанци са декларирали , че ще заплащат здравните си вноски сами, като са подали декларация образец 7.

От НАП-Добрич, напомнят на гражданите и фирмите, че имат възможност веднъж годишно сами да коригират дължимия данък, деклариран пред агенцията с годишната декларация. Това става с подаването на еднократна коригираща декларация след изтичане на срока за подаване на годишната данъчна декларация. Формулярът се приема до 30 септември на 2019 г. за промени, свързани с декларираните данъци от предходната година.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Видимо угрижена, Деси Банова обядва със своя близка приятелка, видяха зорките папараци на "България Днес". За неангажиращата среща бившата синоптичка залага на дантелена черна рокля, която синхронизира идеално с дългите й руси коси. Впечатление прави червеният конец против уроки, който Деси е вързала на лявата си ръка.

Актьорът Тончо Токмакчиев е баш дядо, видяха топпапараците на "България Днес". Дъщерята на комика Таня, която живее със семейството си в Испания, се е прибрала за малко в България. По този повод щастливият кукувец гордо разходи 11-месечния си внук в столицата. Компания му правеха жена му и дъщеря му,

Проблеми с киберсигурността и хакерските атаки изпитва Светия Синод, установи проверка на "България Днес". В момента един от официалните сайтове на митрополитите рекламира епилация на краката на китайски език, а друг предлага почивка в Румъния на английски. От своя страна ръководството на Софийската епархия предупреди за измами свързани с