Повече данъчни декларации са подадени в НАП-Добрич

https://www.24chasa.bg/novini/article/7638491 www.24chasa.bg

Обслужените клиенти в НАП-Добрич, до началото на месец септември 2019 г. са 67 012, показва разпечатката от системата за обслужване на чакащи клиенти. Средното време за обслужване на един клиент в офиса на НАП е 6 минути – съобщава говорителят Красимир Павлов.

Броят на приетите и обработените годишни данъчни декларации до настоящия момент е 21 031, като за същия период на изминалата година техният брой е 20 480.

13 277 физически лица са декларирали доходите си пред НАП-Добрич, от началото на годината, а юридическите лица, които се декларирали печалбата си пред приходната агенция са 7373.

16 530 е общият брой на издадените удостоверения от местния офис на приходната агенция, като близо 6 000 са удостоверенията за наличие или липса на задължения.

6897 трайно безработни добруджанци са декларирали , че ще заплащат здравните си вноски сами, като са подали декларация образец 7.

От НАП-Добрич, напомнят на гражданите и фирмите, че имат възможност веднъж годишно сами да коригират дължимия данък, деклариран пред агенцията с годишната декларация. Това става с подаването на еднократна коригираща декларация след изтичане на срока за подаване на годишната данъчна декларация. Формулярът се приема до 30 септември на 2019 г. за промени, свързани с декларираните данъци от предходната година.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

След доцент Деси Бакърджиева става професор Лили АНГЕЛОВА снимки: Пламен КОДРОВ Над 200 симпатични и пищящи фенки на Наум Шопов-младши дойдоха на прожекцията на сериала "Откраднат живот" в столично кино, видя "България Днес". "По-полека, една след друга", радваха се фотографите на интереса, който предизвика синът на Христо Шопов

Служители на почистващите фирми в София миха вчера булеварди и улици. Общо 788 дка улици са измити за първите два месеца на годината в София. По-топлата зима позволява общината да предприеме подобни действия, които са част от мерките за по-чист въздух. През януари машинно са измити 406 дка улици, а до 17 февруари - още 382 дка

Той може да е озвучавал най-известния скъперник на света - Ебенизър Скрудж, но не пести пари да празнува щедро с приятели рождения си ден. С тези мисли как да прекара празника си навръх 3 март топпапараците на "България Днес" изловиха театралната звезда Георги Новаков. Дългогодишният глас зад кадър се разхождаше умислен по улиците и умуваше как да