Санират сградите на полицията и пожарната в Разлог

https://www.24chasa.bg/region/article/7661990 www.24chasa.bg

Започна саниране на сградите на полицията и пожарната в Разлог. Това е част от политиката на МВР за подобряване условията на труд на нашите колегите, каза главен комисар Николай Николов, директор на ГДПБЗН по време на импровизираната първа копка за обновяване сградите на РСПБЗН-Разлог и РУ –Разлог. Той благодари на кмета и председателя на общинския съвет в Разлог за оказана подкрепа и допълни, че това е подкрепа, получена благодарение на работата на служителите, които често пъти отсъствайки от дома си са призвани да помагат на населението на общината.

"Щастлив съм, че институциите вървят ръка за ръка и си помагат с каквото могат. С обновяването на двете служби служителите ще изпълняват своите задължения в по-добри условия на труд",заяви старши комисар Дойчин Дойчинов – директор на ОДМВР-Благоевград.

Реновирането на сградите се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Региони в растеж" 2014 – 2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Целта е да се подобри енергийната ефективност на сградите, да се осигури достъп на хората с увреждания и да бъдат подобрени условията на труд на служителите.

На церемонията присъстваха инж. Красимир Герчев, кмет на Разлог, д-р Мария Копанарова, председател на Общински съвет, служители и гости на града.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

70% от плодовете, зеленчуците и семената, от които ядем, са благодарение на тях Иво АНГЕЛОВ "Когато изчезнат пчелите, на човечеството ще му остават само четири години живот. Щом няма пчели, няма да има растения, няма да има животни, няма да има хора". Предупреждението е на великия учен Алберт Айнщайн

В цяла Европа са безплатни, а у нас!? Борислав РАДОСЛАВОВ Платено вече е едно от най-жизненоважните и поддържащи живота на трансплантираните у нас. Това разкри пред "България Днес" Евгени Георгиев, председател на Алианса на трансплантираните и оперираните "Бъдеще за всички". "Става дума за медикамента "Майфортик"

Българският дизайнер Живомир Домусчиев е обличал Ел Фанинг и Дженифър Лопес Виктория СТОЯНОВА С уникално българско творение, поп величието Лейди Гага се появи в клипа към последната си песен, разбра "България днес". Парчето в колаборация с поп идолът Ариана Гранде излезе преди дни, а модни критици не пропуснаха да отбележат ексцентричното